God ettermiddag, og GODT NYTTÅR! Offisielt 2014! Året der alt skal skje er i gang! Selvfølgelig er det obligatorisk med fyrverkeribilder i dag, så jeg slenger med en video fra gårdagen. Nyydelig fyrverkeri! Startet kvelden med middag hjemme hos kjærestens familie, før vi dro videre på fest litt senere. Ser for meg nyttårsaften i New York er litt annerledes enn her hjemme i Norge, de gjør alt så mye større enn oss! Har vært i USA og New York en gang tidligere, på ferie med familien i sommer, så jeg vet litt hva jeg går til, samtidig som jeg ikke aner hva jeg skal forvente. Blir nok noe helt annet å bo der enn å være der på ferie.. Skal fortelle dere om hvor og hvordan jeg skal bo litt senere! Har det aller meste klart med bosted og sånne ting nå, men litt stress er det.


Føler det er haugevis med ting som gjenstår før jeg er klar til å reise. Hodet bobler over av gjøremål og ting som må skaffes og fikses. Heldigvis er alt styret med visum og papirer i orden, noe som er utrolig godt å slippe å tenke på nå. Likevel er det nok å tenke på. Jeg må:


1    Betale semesteravgift til samarbeidsskolen i Norge 
2    Skrive ut alle papirer som omhandler visum, bosted osv.
3    Ta kopi av pass og visum for å legge igjen hjemme (+ ett eksemplar for å ta med)
4    Betale reiseforsikring (som koster såå mye... Og som er obligatorisk selv om jeg har forsikring fra før av)
5    Melde meg ut av treningssenteret
6    Bestille hjemreise
7    Kjøpe nytt kamera + litt andre småting 
8    og sist men absolutt ikke minst PAKKE! 

Er nok masse jeg ikke har husket på denne lista, som jeg sikkert kommer på senere. Skal begynne litt med pakking og planlegging i dag, og sortere litt klær og diverse. Pakkingen kommer ikke til å bli enkel. Jeg aner ikke hva jeg trenger eller hvor mye klær det er nødvendig at jeg tar med, men jeg skal tross alt gjennom nesten tre årstider når jeg er der. Fra kald vinter i februar til vår i april og sommer i mai. Altså, alt fra boblejakke til bikini. Har prøvd å google pakkelister andre har skrevet, men føler ikke de jeg har funnet dekker alt det som må med. Skal lage en detaljert pakkeliste senere, og legge ut her på bloggen :)  


Her er et bilde jeg tok på Times Square da jeg var der i sommer!

Hva tar man med seg når man flytter til NY for fire måneder?! Nå skal jeg gå og planlegge litt klær og prøøve å skrive en pakkeliste.. Ha en fin nyttårsdag videre folkens!  


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn