Hei! 

 Begynte å tenke på at jeg enda ikke har fortalt hva jeg skal studere i NY. Som tidligere nevnt skal jeg studere via Gateway College, som tilbyr ulike semesterstudier forskjellige steder i verden. Har lenge hatt drømmen om USA, og vurderte lenge å starte på en bachelorgrad der borte. Etter mye om og men og vurderinger frem og tilbake, fant jeg ut at jeg ville teste livet i Amerika før jeg eventuelt bestemte meg for å studere der lenger. Da passet det fint med et studie med Gateway College. Perfekt å bo der et lite halvår, og i tillegg få muligheten til å studere fag som interesserer meg veldig!

Studiet heter Fashion Management and Entrepreneurship, og inneholder fagene Business English, Marketing, Fashion Management og Entrepreneurship. Jeg vil studere entreprenørskap og markedsføring senere, så dette kurset virker ganske perfekt for meg! Noe annet som er utrolig positivt med dette, er at jeg kommer til å forbedre engelsken min mye. I tillegg til å være omringet av New Yorkere, foregår også all undervisning på engelsk. Kommer sikkert til å glemme hvordan det er å snakke norsk til slutt, hoho.

(Bilde fra i sommer)

Søkte på skolen allerede i januar i fjor, og det tok ikke mange dagene før jeg fikk telefon fra Kjetil Lundstein i Gateway. Det siste året har jeg jobbet og spart, jobbet opptil 12-13 timer om dagen på det meste (puh). Føler ikke det er lenge siden nedtellingsappen min på mobilen viste 250 dager, og det er rart å tenke på at flyttedagen ikke er langt unna lenger. Jeg har en skikkelig Karsten og Petra-følelse, jeg grugleder meg. Gleder meg til alt jeg får oppleve, og gruer meg til å flytte fra alt og alle. Men det vil bli verdt det alt sammen! 

 

27 days left <3

 
  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn