Hei! Tenkte jeg skulle fortelle litt om hvordan jeg skal bo i New York. Jeg har blitt kjent med tre andre jenter som også skal studere med Gateway, og vi har bestemt oss for å dele leilighet. Vi har bare møttes en gang, men føler vi allerede kjenner hverandre ganske godt. Gleder meg til vi skal oppleve byen sammen! 

Når det kommer til leilighet, var dette egentlig et sabla styr. Boligmarkedet i New York er visstnok veldig hektisk, og beslutninger må tas nesten på minuttet. Hvis ikke man er rask nok, kan man risikere å "miste" leiligheten man har lyst på til noen andre, og man må starte helt på nytt igjen. Dette skjedde kanskje tre ganger i løpet av jakten vår på leilighet; vi var rett og slett for trege til å bestemme oss. Men så er det ikke bare bare heller, når fire jenter fra ulike deler av landet skal bestemme seg der og da for om vi ønsker å betale depositum på en leilighet vi aldri har sett mange tusen kilometer unna. Så dette med leilighet var ganske stressende en periode. Også er leilighetsstandarden der borte mye dårligere enn her i Norge, så vi måtte senke kravene våre en del etterhvert som vi trålet oss gjennom de ledige plassene. 

MEN! Vi endte til slutt opp med å bare hoppe i det og ta den neste leiligheten som vi var enige om så grei ut, og skynde oss å booke den før noen andre kom oss i forkjøpet. Vi endte opp med en leilighet i området SoHo, noe som er midt i blinken! Leiligheten ligger i gangavstand til skolen (håper jeg), og nære alt vi måtte trenge. Vi er omringet av designbutikker, cafeer, restauranter og koselige bygninger. Det finnes ingen skyskrapere i SoHo, så det blir litt mer nabolagfølelse enn lengre ned på Manhattan. Også synes jeg SoHo var en av de triveligste områdene i New York da jeg var der sist, så dette blir bra! 

Dumt at jeg bare må bruke weheartit-bilder ennå, blir mer å ta bilder av om noen dager! :)

 

Skal også legge ut bilder av leiligheten senere, de jeg har sett til nå er ikke noe å legge ut egentlig. Håper forresten dere liker bloggen så langt! Gleder meg sånn til å flytte nå! Snakkes i morgen, nå skal jeg ut å jogge av meg jula :)

 

28 days left <3

 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn