Hei dere! Nå sitter jeg med føttene godt pakket inn i dyna og koser meg. Gleder meg mer og mer til NY for hver dag som går nå! Har bestemt meg for å se alle episodene av Gossip Girl på nytt igjen for å komme i skikkelig modus! Har ikke sett den de første sesongene siden de gikk på tv, så det blir nesten som å se det for første gang igjen ♥ Fikk forresten ei super bok i julegave av verdens beste venninne! Hadde ønsket meg Tim Gunn's Fashion Bible til jul, og ble kjempefornøyd da jeg pakket opp gaven og så den lå inni. 

 

Boka handler om motens historie, og fortellingen om hvordan moten har utviklet seg gjennom tidene, helt fra motens begynnelse til i dag. Utrolig interessant! 
 Nå har jeg poppet meg popcorn, og rigget meg skikkelig godt til for å begynne å lese. Tim Gunn er en person det hadde vært kult å møte i virkeligheten, kanskje jeg støter på ham i New York? Hoho. Nei, nå må jeg legge fra meg pc'en. Kort lite innlegg fra meg i dag, vil heller blogge mer når jeg har noe å blogge om. Snakkes senere, neste gang skal jeg vise dere første versjon av pakkelista mi :)

Ha en nydelig søndagskveld videre!

 

25 days left!

  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn