Hei dere! Nå er det bare 22 dager til avreise. Må seriøst begynne å pakke litt smått nå, men det er så vanskelig å begynne. Har skrevet flere pakkelister nå, og jeg kommer på nye ting hver gang. Dessverre kan jeg ikke ta med meg alt jeg eier, så jeg blir nødt til å være litt streng med meg selv og rett og slett prioritere mye bedre enn jeg normalt gjør. Har en tendens til å ta med alt for mye klær på ferie, og jeg har ikke lyst til å overpakke nå, slik at jeg blir nødt til å kaste mye ved avreise igjen. 

Men ja, her kommer den!

 

Er garantert noe jeg har glemt. Jeg aner ikke hvor mange gensere og topper og sånt jeg skal ha med, får bare vente og se hvor mange av favorittene som får plass. Tenker heller ikke å overpakke koffertene, må jo ha en del plass igjen til hjemturen også! Skal kjøpe både Macbook og nytt kamera første dagen i New York, så det skal jeg ikke ha med meg over. Speilrefleksen min blir for stor og tung å drasse med seg, så jeg har bestemt meg for å kjøpe et nytt, speilløst kamera i stedet for å ta det med.

Woho, da var pakkelista ferdig. Den er nok ikke komplett enda, men så og si det meste er forhåpentligvis nevnt. Ellers koser jeg meg med første sesong Gossip Girl i dag, blir i skikkelig godt humør av å tenke på at jeg snart skal oppleve alt det fantastiske byen har å by på!

 

Om dere ser noe jeg har glemt, ROP UT 

 

22 days left!


  

Maria Vik
Hei! Jeg skal også til New York nå i januar. Jeg bare lurte på om du skal pakke i 1 eller 2 kofferter? Haha :)
09.01.2014, 18:45 URL: http://mariavik.blogg.no
Maren Volden in NYC
Maria Vik: Kult, da ses vi sikkert! Skal pakke i 2 kofferter! Var litt usikker på dette før jeg bestilte flybillett, men tenkte det var lurere å pakke "lett" i to kofferter, i stedet for å stappe full èn og risikere å ikke få med meg alt uten overvekt :-)
09.01.2014, 22:31 URL: http://marenvo.blogg.no/
asbjørg b schanke
så heldig du er! ønsker deg en god tur! eneste jeg kan komme på som "mangler" er kamera, men mobilen fungerer jo fett til det! :)
27.01.2014, 03:05 URL: http://punkyfunky.blogg.no
Maren Volden in NYC
asbjørg b schanke: Tusen takk! Skal kjøpe meg kamera første dagen i NY, orker ikke å ta med meg speilrefleksen over, så det blir ikke noe problem :-D
27.01.2014, 12:33 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn