Hei og hopp! Om bare 16 dager (så godt som to uker!!) er dagen her, dagen jeg har ventet på altfor lenge! Frem til avreise skal skal jeg først og fremst bruke tiden på å jobbe. Nå er det siste innspurt for å få fylt opp kontoen enda litt mer til når jeg kommer frem. Har spart mer enn nok penger, men jo mer man har tilgjengelig, jo bedre er det selvfølgelig :-) 

For å ikke glemme bloggen helt de neste ukene, kan jeg fortelle om ting jeg gleder meg ekstra mye til!

Se så fint da! Da jeg var i NY med familien i sommer, var vi selvfølgelig innom mange typiske turistattraksjoner. Var på toppen av både Empire State Building og Top of the Rock, noe som var helt fantastisk. For en utsikt man har derfra! Faktisk synes jeg utsikten fra Top of the Rock var finest, mest fordi man får se Empire State Building derfra. Empire State Building har så nydelige lys om kvelden! Det var også litt enklere å ta bilder fra Top of the Rock, da det ikke var like mye gitter og gjerder som på Empire State Building :-)

 

Empire State Building - på toppen av verden!

Den fantastiske utsikten over den store byen er noe jeg er nødt til å oppleve igjen. Og ikke minst følelsen av å se ned på bakken når man står i toppen av bygningen. Det er helt rart å se på livet der nede i de travle gatene så utrolig langt unna, samtidig som man kjenner vinden i håret langt oppe i himmelen. Wiii, gleder meg!

 

 

16 days left!

  

Veronica C. Reime
Glede meg til å oppleve alt med deg<3
14.01.2014, 22:24 URL: http://veronicacr.blogg.no
Maren Volden in NYC
Veronica Reime: Vi kjem te å få det så fantastisk! <3 wiiii
14.01.2014, 22:38 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn