Hei! 

Nå har jeg nettopp sagt hade til Eirin, min kjære kjære kusine :-) Vi har laget oss pizza og sett Herlige Hjem, koselig fredagskveld! Har som vanlig vært på jobb i dag, og skal jobbe både i morgen og også på søndag.. Må for alvor begynne å pakke snart, noe jeg sier til meg selv hver dag. Hittil har jeg bare hevet diverse ting oppi den ene kofferten jeg har på rommet mitt. Men det haster vel ikke så veldig, er nesten to uker igjen enda..Det er så mye jeg gleder meg til! Jeg er som mange andre en stor fan av Sex and the City. Det kommer til å bli så morsomt å dra til alle de stedene man ser i serien og i filmene! Et av stedene som dukker opp i serien har jeg faktisk vært på før. Det er en restaurant som heter TAO, som er en veldig populær restaurant i New York. Den ligger i Midtown, og serverer masse nydelig asiatisk mat. Mange av dere har sikkert sett restauranten før på TV eller på andre blogger. Den er i hvertfall lett å kjenne igjen, siden en gigantisk buddha er plassert midt i restauranten!

Jeg spiste and da jeg var der, noe som var veldig godt, men samtidig veldig spesielt. Men det var ikke anden som imponerte meg. Det jeg absolutt, uten tvil skal spise der igjen er Tempura Sweet Potato! Spiste det som forrett, og jeg er sikker på jeg kunne levd på det sju ganger i uka. Det er noe av det beste jeg noen gang har smakt! Helt utrolig nydelig. 

Har bare mobilbilder fra da jeg var på TAO, de var ikke noe å legge ut akkurat. Jeg lover å ta masse nye bilder NÅR jeg skal dit. Jeg skriver når med store bokstaver så jeg lover meg selv å dra dit, hihi. Mmm, nå fikk jeg skikkelig lyst på tempura søtpotet.. 

Ha en nydelig fredagsnatt om dere er ute og danser, og ha en nydelig fredagsnatt om dere bare er hjemme og koser dere sånn som meg! Snakkes!

 

13 days left! (snart 12!) 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn