Hei! Nå sitter jeg og nyter en kopp "kaffe" (halve koppen er vel kakao) og tv-serien Castle, en av mine favorittserier. Har hatt en veldig fin helg, og har fått kost meg litt innimellom jobbvaktene.I kveld har nesten hele storfamilien vært her på middag, som en slags lykke-til-middag for meg før jeg reiser til USA ♥ Fikk tulipaner og roser og spiste masse is med peanøtter på. 

Nå er det siste innspurt med papirer og alt sånt; det er utrolig masse papirarbeid som skal til for å få reise inn i USA. Heldigvis er vi snart i mål, og jeg håper inderlig at det siste papiret for leiligheten snart er signert. Skal straks en tur på jobben til pappa for å scanne alt av papirer som skal ligge igjen hjemme. Skal scanne inn pass, visum (som er inni passet) og visumpapirene. De som leier ut leiligheten må ha kopi av gyldig ID, så må skynde meg å sende det så fort jeg får det til. 


Lurer sånn på hvordan leiligheten er i virkeligheten.. Har bare sett noen få bilder, og på de bildene kunne man ikke se så mye som jeg kunne ønske. For eksempel var dusjforhenget trukket for på bildet av badet, så kanskje vi ikke har dusj en gang, haha. Joda, det er vel ikke noe å bekymre seg for. Vet heller ikke hvordan det er med soverommene, hvor god plass vi har til sengene og oppbevaring og sånt. Kjøkkenet så veldig fint ut da, og er mest sannsynlig det største rommet av alle. Vi må vel en liten tur på IKEA en av de første dagene for å kjøpe inn litt diverse ting og tang. Forventer ikke at det er fullt utstyrt akkurat, men vi får se når vi kommer frem! :-) 

 

Om en og en halv time er det kun 10 dager igjen! Wohoo

Kos dere den siste tiden som er igjen av helga! For min del blir det helg i morgen :-)


  

Anette
Åh, så heldig du er! :)
19.01.2014, 23:02 URL: http://byanette.blogg.no
Maren Volden in NYC
Anette: Føler meg ganske heldig selv akkurat nå :-D gledings!
21.01.2014, 22:08 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn