Hei igjen!

Håper dere har hatt en fin start på uken! Jeg har hatt fri i dag, og fått sovet lenge. Utrolig godt etter ei arbeidshelg. I dag er det 10 dager igjen. Det var nettopp 99. Begynner å kjenne det skikkelig på kroppen at dagen nærmer seg. Har skikkelig sommerfugler i magen og har lyst til å hoppe i taket fordi jeg gleder meg sånn. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en skikkelig vaskeøkt på Bikbok, der jeg jobber. Vi har skrubbet gulv og vegger, og hadde også en liten sladrepause med pizza. Er absolutt ikke noe glad i å vaske, særlig ikke mitt eget rom, men når jeg skal vaske alle andre plasser enn hjemme blir det plutselig tusen ganger så morsomt! Rare greier :-) 

Det var også en av de siste sammenkomstene med alle kollegene mine, noe som føles litt rart. Er så vant til å være på arbeid etter å ha jobbet hele tiden siden juni, så det blir uvant å ikke dra dit på en god stund fremover. Jeg kommer til å savne alle sammen!
Har mine siste arbeidsdager nå til helga, så er det kun fokus på pakking og kjærestekos de siste dagene, før jeg drar neste torsdag. Gleder meg til å treffe roomiesene mine også nå! Jeg skal ta fly alene nedover til Gardermoen fra Trondheim, og møte resten av gjengen der. Jeg ser for meg det kommer til å bli noen emosjonelle 50 minutter nedover til Oslo, haha. Når jeg kommer frem er det rundt tre timer til flyet til New York letter. Godt å ha god tid mellom avgangene. Jeg kommer til å trenge tiden og, da jeg må hente ut bagasjen min på flyplassen i Oslo, og så gå opp til 'avgang' igjen og møte jentene før vi sjekker inn sammen. 

 

Vi skal fly Norwegians Dreamliner over, og det gleder jeg meg til! Godt å ha eget mediasystem, og få muligheten til å velge filmer og sånt selv. Har hatt alt for mange flyturer med vondt i nakken og dårlig filmlyd. Skal også ha med meg masse godt å spise på, og en god bok å lese, det er tross alt 8 timer i ett og samme sete. Vi kommer frem ca klokken 20 amerikansk tid, da er klokka 2 på natten i Norge. 

Nå så jeg akkurat at en oppgave som må leveres før avreise er blitt lagt ut, så jeg må ta en titt på den før jeg legger meg :-) God natt dere!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn