Heisann!

Nå sitter jeg her og håper at et lyn av inspirasjon skal treffe meg i hodet.. I går ble det lagt ut en oppgave på Fronter som må leveres før skolen starter i New York. Hadde ikke peiling på hva oppgaven skulle handle om på forhånd, men trodde det hadde litt med studiet mitt å gjøre selvfølgelig. Har sett over oppgaven ordentlig nå, og skjønner ikke helt hva jeg skal begynne med.  

Oppgaven er å skrive et essay om hvor viktig massemedia og sosiale medier er, og hvilken rolle det spiller for spredningen av kunnskap i samfunnet i det tjueførste århundre. Og så videre og så videre. Essayet skal være på rundt 1200 ord, og det er jo egentlig fort gjort. Det vanskelige er å finne ut hvordan jeg skal starte og hva som skal være hovedpoenget mitt i essayet. Jeg håper det blir enkelt å skrive når jeg først kommer i gang :-)

Oppgaven må leveres senest første skoledag, men jeg har lyst å gjøre den ferdig i løpet av denne uka for å få det ut av verden. Heldigvis har jeg fri i morgen, så får se om jeg får gjort noe da! 

For å få litt inspirasjon tenkte jeg å se det nyeste Victoria's Secret Fashion Show! Ikke at det har så mye med oppgaven å gjøre, men det er jo i New York da, såå. Gikk jo på tv i USA i desember, men jeg har ikke hevet meg rundt og sett det enda, så nå gleder jeg meg! Woho! Klar for en real kosekveld med både treningsinspirasjon og New York-gledings (...og en stor skål med is)! 

 

9 days left! <3


  

Seline
Utrolig spennende å lese om dagene dine nå fremover til reisen! Har lagret bloggen din nå så skal følge med, jeg har så lyst til å flytte til og studere i NY etterhvert selv :)
21.01.2014, 21:56 URL: http://selineds.blogg.no
Maren Volden in NYC
Seline: Åå, så koselig! Gleder meg masse til å flytte nå! Koselig at du følger med :-)
21.01.2014, 22:08 URL: http://marenvo.blogg.no/
Ida Stenersen
Det showet er bra! Har så lyst til å studere i New York selv :D
21.01.2014, 23:33 URL: http://idsa.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn