God kveld alle sammen!

I dag har det vært en travel, men trivelig dag. Skulle egentlig ha fri i dag, men ble oppringt halv åtte i morges og fikk spørsmål om å jobbe likevel. Følte jeg måtte ta på meg jobb når jeg fikk muligheten. Var ferdig på jobb klokka tre, så dro jeg og pappa direkte opp til besteforeldrene mine for å spise middag. Det var utrolig koselig, og godt å bli vartet opp litt, hihi. Etter femten klemmer og hadebra, dro jeg hjem igjen og begynte å PAKKE! Jeps, dere leste riktig, nå har jeg endelig begynt å pakke på ordentlig. Har ikke fått pakket så mye, men er på god vei!

Million dollar question: what to bring?

Som dere ser på bildene, har jeg funnet frem litt bøker, almanakken jeg fikk av min kjære lillesøster til jul, favoritt-skinnhanskene, en søt rosa notatblokk jeg fikk fra kjæresten og det nye paljettskjørtet mitt. Skinnbagen er den jeg skal pakke håndbagasjen i, der kan jeg pakke et helt klesskap omtrent. 

Det er så utrolig vanskelig å velge ut hva jeg skal ha med meg. Har plass til mye, men vil ikke pakke for mye eller for tungt. Vil også unngå å ta med ting jeg ikke kommer til å bruke så mye. Jeg blir nødt til å sette meg ned med alle klærne mine og velge ut de jeg liker aller best. Alt utenom klær er ganske enkelt, tror jeg. Har funnet frem en del elektroniske saker, pluss alle papirene jeg trenger, så jeg håper jeg har det meste i orden. Det ville vært surt å  for eksempel glemme et viktig ark angående visumet, det kan bli mye styr på flyplassen om jeg ikke har med alle nødvendige dokumenter.


(bilder fra NY i sommer)

De er ganske strenge på flyplassene i USA, og de kommer til å stille en del spørsmål om hva jeg skal og hvor jeg skal studere, så jeg er nødt til å ha papirene i orden. Vil helst slippe å bli tatt med inn på det lille rommet (min største flyplasskrekk), haha.

Ser også filmen Valentine's Day mens jeg pakker, den er såå koselig! Er litt trist å tenke på at kjæresten ikke kommer til å være med meg i New York på Valentine's Day.. Jeg og Veronica (en av de jeg skal bo med) har i stedet planlagt å være hverandres date på Valentine's Day i år!

God natt dere!

 

8 days left!
  

Veronica
det blir en fantastisk valentine's day<3
22.01.2014, 23:50 URL: http://veronicacr.blogg.no
Ida Stenersen
Fine bilder :-)
22.01.2014, 23:51 URL: http://idsa.blogg.no
Cecilie Marie
Er alltid vanskelig å pakke, man vil ha med seg alt.

Håper du kommer deg trygt på flyet. Masse lykke til :)
23.01.2014, 00:26 URL: http://ceciliemariee.blogg.no
Maren Volden in NYC
Veronica: Yes indeed :-D
23.01.2014, 00:32 URL: http://marenvo.blogg.no/
Maren Volden in NYC
Ida Stenersen: Tusen takk! :-)
23.01.2014, 00:33 URL: http://marenvo.blogg.no/
Maren Volden in NYC
Cecilie Marie: Ja, det er akkurat sånn. Tusen takk for det! :-)
23.01.2014, 00:34 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn