Hei folkens! 

Kom hjem for ikke så lenge siden, og har nettopp spist middag. I dag var det min nest siste arbeidsdag på Bikbok. Nå er det bare i morgen igjen, så skal jeg ikke jobbe noen ting på nesten fire måneder! Vi Bikbok-jentene skal ut å spise god mat og ta et glass vin i kveld, og det gleder jeg meg masse til! Blir koselig å ha en siste samling med alle sammen før jeg drar :-) 

Ser det er mange av medstudentene mine som allerede er i New York. Rart å tenke på at det snart er min tur også. Jeg får en liten klump i halsen når jeg tenker på det å flytte. Men det er jo bare fire måneder. Bare fire måneder. I det store og hele er det ikke lenge i det hele tatt, men akkurat nå kjennes det ut som jeg skal være borte et helt liv. Jeg er så glad i familien min, vennene mine og kjæresten min. Hvordan skal det gå å være fire måneder borte fra dem? Jeg har heller aldri bodd noen annen plass enn hjemme hos mamma og pappa, og nå skal jeg plutselig ut i den store verden.


Meg og lillesøster i NY. Kommer til å savne den snuppa her. 

Jeg må begynne å kjøpe all maten selv, vaske alle klær (hvor i all verden skal vi vaske klær... aner ikke om vi har vaskemaskin), og forsove meg fordi mamma ikke roper at jeg må våkne.. Lista er lang. Jeg skal rett og slett bli voksen. Dette er jeg ikke det minste bekymret for, jeg er ganske selvstendig av meg, men det blir uvant å ikke ha mamma der for å hjelpe til og svare på alt jeg lurer på.

Innerst inne vet jeg veldig godt at det kommer til å gå bra alt sammen. Jeg skjønner ikke engang hvorfor jeg er nervøs; dette er jo drømmen min! Selvfølgelig går det bra! Jeg kommer sikkert til å ha de beste månedene i mitt liv så langt. Det er nok veldig viktig å fokusere på å utforske mye og være med på mest mulig, og det har jeg tenkt å gjøre. Byen som aldri sover må jo oppleves. Jeg gleder meg til det øyeblikket jeg begynner å føle meg "hjemme" i New York. Når jeg får egne favorittbutikker og yndlingsrestauranter og kan veien til skolen utenat i blinde. 

Jeg vil danse skoene av meg på nattklubb, nyte solnedgangen fra taket på en skyskraper, spise rar mat i China-Town, shoppe i SoHo og drikke alt for mye kaffe fra de hundre kaffebarene på Manhattan. Byen som aldri sover blir snart min by. Mulighetene er uendelige! 

 

6 days left!


  

Eli-Birgithe Kristiansen
Masse lykke til! :) håper du får en fin kveld :D
24.01.2014, 17:36 URL: http://ebsk.blogg.no
Maren Volden in NYC
Eli:Tusen takk for det! :-) ha en strålende kveld du også!
24.01.2014, 17:39 URL: http://marenvo.blogg.no/
Rikke
åååh, det skal bli så gøøy!! GLEDER MEG :D
24.01.2014, 18:49 URL: http://rikkiit.femelle.no/

Åh, bli kjedelig når du fær :-(
25.01.2014, 12:38
Maren Volden in NYC
Rikke: Jeg også gleder meg masse :-D
25.01.2014, 14:19 URL: http://marenvo.blogg.no/
Veronica C. Reime
Eg e superflink til å vaske klær og eg kan kaste en pute hver morning på deg så du våkne ;*
25.01.2014, 21:53 URL: http://veronicacr.blogg.no
Maren Volden in NYC
Veronica Reime: godt å hør! :-D <3
26.01.2014, 09:12 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn