Hei! 

Denne helga har vært fullpakket, og ganske herlig :) Fredag var jeg ute med Bikbokjentene. Vi dro på en ganske nyåpnet restaurant her i dalen og spiste asiatisk mat. Jeg spiste innbakte scampi, og det var kjempegodt! Hadde en kjempefin kveld sammen med verdens beste kolleger! Jeg fikk også en kjempefin hade-gave fra dem, heldig som jeg er 

Se så fiiin. 

Lørdag var jeg på jobb tidlig, og i 20-års-bursdag hos Trude, min beste barndomsvenninne, på kvelden. Der fikk vi masse god mat, en nyydelig bringebærkake og masse sladder og kos. Det var godt å treffe alle sammen igjen, er alt for lenge mellom hver gang. I går var jeg og kjæresten til Oppdal og sto på slalomski. Dette var vår siste "fridag" sammen før jeg drar. Vi hadde det kjempekoselig, og selv om det var lite snø i bakken, fikk vi testet skiene litt denne sesongen også. 


Vi var så slitne da vi kom hjem at det ble en tre timer lang powernap, haha. I dag har jeg vært på varetelling og hos mormor og spist vaffel. Så, det var den siste helgen hjemme! I dag er det mandag, ny uke, og definitivt nye muligheter og opplevelser! Nå er New York faktisk så like rundt hjørnet at jeg begynner å bli stressa.

I dag skal jeg bruke tiden på å pakke enda mer, kanskje vaske litt klær jeg skal ha med og skrive ut resten av papirene. Det er ganske mange papirer som må med. Jeg så på facebook at noen medstudenter hadde glemt et ark som fulgte med visumet, og de ble pint gjennom et langt og utrivelig intervju på flyplassen. Uff.. 

 

I morgen er det bare 2 dager... Iiiih, nervøs.

 

3 days left!  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn