Hei alle sammen!

Nå sitter jeg her og nipper i meg eplemost og håper at jeg snart får lyst på noe å spise. Jeg har nemlig hatt tidenes verste uflaks, og fått matforgiftning to dager før avreise. Som overskriften sier, worst timing ever. Formen begynner heldigvis å bli litt bedre, så jeg krysser fingrene og håper at det hele går over så fort som overhode mulig. Jeg har ikke fått pakket noen ting i dag, men heldigvis er det ikke så mye som mangler.

Jeg begynner å bli skikkelig nervøs for reisen nå. Jeg ser for meg det kommer en tåre eller tre på flyplassen i det jeg skal si hade, men jeg håper jeg slipper unna med bare det. Det kommer til å bli vanskelig å dra, men jeg må bare fokusere på at det er drømmen jeg skal oppleve, og drømmen jeg reiser til. Heldigvis møter jeg roomiesene i Oslo, og det blir godt! I morgen er det den siste dagen hjemme, og jeg håper jeg er i superform til da! Jeg skal handle inn litt mat og snacks til reisen, og kanskje et blad eller noe, og så må jeg innom storesøsteren min en tur for å si hade til dem :-)

Jeg skal verken ha med meg pc eller kamera, fordi jeg skal kjøpe begge deler med en gang i New York, så takk gud for at det går an å se mange filmer på flyet! Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe med meg en bok til reisen, men det ble bare bortglemt oppi alt annet. Kanskje jeg finner noe på bokhandelen i morgen!

Har dere noen tips til gode bøker å lese på flyet?

Nå skal jeg tvinge i meg det siste av eplemosten, og sette på litt Sex and the City! Kanskje jeg kommer i litt bedre humør da :-) Ha en super kveld folkens!


  

Veronica
God bedring! Lykke til i New York :D Ønsker deg en fin kveld videre!
28.01.2014, 19:39 URL: http://www.veronicawi.blogg.no
Maren Volden in NYC
Veronica: Tusen takk! Er frisk igjen nå! Takk for det :-D
29.01.2014, 12:58 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn