Hei dere! 

Nå er jeg kommet meg på nett i leiligheten! Jeg og de andre roomiesene er vel fremme i New York, og har nettopp våknet etter noen få iskalde timer søvn. Leiligheten var over all forventning, og ganske mye større (og renere!) enn det jeg hadde forestilt meg. Etter den lille sightseeingen vi fikk med drosjen i går, ser det ut som vi bor helt perfekt plassert, og vi ser rett på the Empire State Building bare noen skritt ute på fortauet. Huset vårt er typisk New York, og vi har til og med sånne branntrapper som man ser på film 

Flyturen over gikk helt greit, til tross for en stressende tur nedover til Oslo. Flyet mitt fra Trondheim ble en og en halv time forsinket, og jeg var redd for å miste flyet videre til New York. Jeg hadde superflaks, og rakk innsjekk da det var igjen 10 minutter (!!!). På tur nedover til Oslo sprakk kofferten min også, så jeg var livredd for å finne igjen trusene mine på bagasjebåndet i New York. Det gikk heldigvis bra, og jeg fikk med meg alt pikkpakket over uten å glemme av noe.Flyet fra Oslo ble to timer forsinket, og vi sto på rullebanen utrolig lenge.Dreamliner-flyet var veldig fint, og utrolig stort! Da vi landet på JFK måtte vi gjennom immigrasjon, og de skulle gå gjennom papirene våre og visumet for å komme inn i landet. Vi sto i kø sikkert en time før vi fikk komme igjennom. Mannen i skranken var heldigvis hyggelig, og det var ikke så skummelt som jeg var forberedt på. Da vi kom oss ut av flyplassen måtte vi stå i en nok en kø, nå til taxi. Vi kom oss omsider frem til leiligheten, og kjøpte oss frossenpizza som kveldsmat. 

Så langt trives jeg kjempebra!! I dag skal vi på IKEA i Brooklyn for å handle inn litt stæsj til leiligheten. Den var egentlig ganske bra utstyrt, men vi må handle litt vasketing, sengeklær (har ingenting her, har sovet i det jeg reiste i i går...), og litt pynt og sånn :) Skal også bestille meg macbook og kjøpe kamera, så nå blir det bilder folkens! Gleder meg til å fotografere alt! Det er så koselig her, og strøket vårt er helt perfekt! Skal også ta masse bilder av leiligheten.

Snakkes senere, nå skal jeg ut i New York!  

Juna
Så utrolig heldig du er! Jeg kommer til å følge bloggen din og ta masse inspirasjon, for New York skal nemlig jeg og til en gang i fremtiden, haha :)
31.01.2014, 18:08
Fotografietmitt
åh, så utrolig spennende å flytte til New York! Gleder meg masse til å følge med videre på bloggen din!
31.01.2014, 19:13 URL: http://fotografietmitt.blogg.no
Maren Volden in NYC
Fotografietmitt: Så koselig at du vil følge med på bloggen min! :) gleder meg masse til å utforske byen!
01.02.2014, 01:37 URL: http://marenvo.blogg.no/
Maren Volden in NYC
Juna: Åå, så gøy å høre! Håper jeg klarer å inspirere :-D
01.02.2014, 01:38 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn