Hei!

Nå sitter jeg i sofaen nyvåknet og trøtt. Har sovet i ti timer. Skjønner ikke hvorfor jeg er så trøtt hele tiden, det tar vel på å være del av denne storbyen. I dag skal vi ha firestjerners middag her i leiligheten, og Thea skal varte opp med middag og dessert til oss andre. Det blir kjempekoselig! I går var en ganske slapp dag. Vi koste oss med indisk tikka masala og så Coyote Ugly, jeg får såå koselig New York-stemning av den filmen! Var ute litt i butikker på kvelden, og fant meg noen fine nye plagg til garderoben. Blant annet disse skoene fra Forever 21 (faktisk). Jeg hadde med meg bare ett par sko til å bruke ute på byen, og det er jo ikke nok for en skoelsker som meg♥ 

Jeg synes de var veldig fine, og i tillegg trenger jeg ikke å være redd for å ødelegge dem når jeg bruker dem ute. Jeg tør ikke kjøpe meg et par Manolo's for å bruke på byen akkurat :)

 

I dag er planen å vaske klær på et vaskeri. Vi har ikke vasket klær enda, og jeg går snart tom for undertøy og sokker, haha. Det er ganske kaldt i New York nå (sikkert ikke kaldere enn noen få minusgrader da, men) så jeg vurderer å kjøpe meg en litt ordentlig vinterjakke, en god og varm og fin jakke som kan brukes i denne vinterkulda. Jeg var på en super sportsbutikk her i NY i sommer, som heter Paragon Sports. Tror jeg skal gå meg en tur dit senere i dag!

I morgen begynner skolen for fullt, og klassen min starter klokken 09.00. Vi starter med fashion, og det blir gøy! Nå skal jeg sminke meg og ta på meg noe annet enn nattskjorta, klar for en ny dag i denne fantastiske byen!♥ Dere må ha en fin kveld alle sammen!
  

Hege Preggers 😄
Fiiine sko!! Forever 21 e jo enormt. E itj nå bikbok meeeen. 😜 hihi. Kooos dæ:):)
09.02.2014, 19:53
Maren Volden in NYC
Hege Preggers: Jaa, e veldig fornøyd! Ingenting e som Bikbok nei <3 Kos dæ du og Hege, hils babymagen og kaljn!
09.02.2014, 20:09 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn