18.30 amerikansk tid

 

Hallo i stua!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra etter en lang og litt lite produktiv shoppingrunde. Jeg var egentlig på utkikk etter vinterjakke, og tok subwayen opp til Union Square og Paragon Sports. Der hadde de nesten bare herrejakker, og de damejakkene jeg synes var fine var det tomt for i min størrelse. Så vinterjakke får vente. Jeg tenkte å gå tilbake igjen for å se litt i butikker med det samme jeg var ute. Tror jeg gikk sikksakk nedover Broadway eller noe, for det tok ganske lang tid å komme seg tilbake til SoHo igjen. Anyways, jeg var innom mange kule butikker på turen, og fikk også handlet litt :)

Nytightsen min fra Forever 21, luv it. Sanket noen (litt creepy) komplimenter med den i dag, *grr*.

Liiker veggen på denne Ralph Lauren-butikken, kult å gjøre noe mer ut av en kjedelig murvegg.

Denne her sto plutselig midt foran meg på Urban Outfitters.

Photo Booth! Hadde så utroolig lyst å ta bilde inni der, men følte ikke for å sette meg inn og ha photoshoot alene. Men så gøy! Hit skal vi å ta smaskebilde Erik!

Urban Outfitters er en butikk jeg kan gå i i flere timer bare å se. Jeg fant et veldig stilig polaroidkamera der, lite og rosa. Det ble nesten med meg hjem, men jeg må sjekke ut litt flere typer polaroidkamera først, synes det er litt kult med de kameraene man bare kobler til iphone'n også. Jeg skulle kanskje hatt meg en notatblokk til skolen da, de har i hvertfall mange morsomme på UO.

100 reasons to love Ryan Gosling, haha♥


Det bildet her VIL jeg ha på veggen min. Det kostet bare 4000 dollar da, vil noen kjøpe det til meg? På dette galleriet/bokbutikken som heter J'adore Clic, har de utrolig mye fint! Jeg turte nesten ikke ta bilder der inne, mannen som eide stedet fulgte meg med haukeblikk og spurte to ganger om jeg ville ha hjelp. Men mye fint, det har de. Både nydelige kjoler, pelskåper, barbiebilder og kule bøker fra moteverdenen.

Jeg kom hjem med en genser fra Nike, et par solbriller, litt stæsj og litt sjokolade. Det er Valentine's Day overalt i byen nå, og hjerter og blomster og sjokoladeesker på hver eneste butikk omtrent. Fredag braker det løs, og jeg er 5775 kilometer borte fra min Valentine. Valentine's Day er så stort i USA, og det blir gøy å ta del i tradisjonen, selv om jeg er langt borte fra den jeg helst ville tilbringt dagen med♥

I kveld skal vi vaske klær (finally) og kose oss hjemme. Det blir godt med en roligkveld før skolen i morgen. Thea holder på å lage cookies til oss nå, jeg er spent på resultatet, haha!  

Cassandra Lysgård
Heldig du er som ikke bor i triste Norge!
10.02.2014, 18:21 URL: http://CassandraLysgaard.blogg.no
Maren Volden in NYC
Cassandra Lysgård: Føler meg ganske så heldig nå ja! Blir ikke noe gøy å må dra hjem igjen :-D
10.02.2014, 20:24 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn