15.30 amerikansk tid

 

Hellu!

Nå er jeg nettopp kommet inn døra etter første skoledag! Vi begynte sånn smått med introduksjonsuke til skolen i forrige uke, mens timene startet først i dag. Vi begynte 9 am, og sto opp i god tid før skolen startet. Jeg brukte ganske lang tid på å våkne, og hev i meg en halv pannekake før vi måtte løpe ut døra for å rekke skolen. Flaks at vi bare bor et kvarter unna!

Er superfornøyd med de nye solbrillene mine. Har altfor mange par fra før men, solbrilledilla♥

Alltid travelt i Broadway. 

Det er helt nydelig vær i New York i dag! Herlig å gå hjem fra skolen blant alle disse fine bygningene og kjenne sola varme opp kroppen. Får egentlig litt dårlig samvittighet av å sitte inne nå! Jeg og Vero skal på trening senere i dag forresten, det blir godt å komme skikkelig i gang! Må prøve å holde formen litt her borte, til tross for alle de fantastiske søte fristelsene overalt♥Her er den genseren jeg kjøpte i går, skulle egentlig ta en med grått leopardmønster.. Kanskje jeg må kjøpe den og.

I dag hadde vi kun ett fag, og det var fashion! Læreren vår, Myra, virket veldig hyggelig, og ikke minst veldig kunnskapsrik! Hun har masse erfaring fra motebransjen, og har blant annet jobbet som innkjøper for Macy's. Hun har jobbet med mange store europeiske designere og merker som Givenchy og Missoni, og kunne fortelle oss mye interessant om motehistorien og på hvilken måte ulike designere har forandret moten (og også til og med livet) til mennesker verden over. Hun hadde så mye interessant å fortelle, så så langt liker jeg faget veldig godt! Det er så interessant å lære om ulike trender, og hvordan moter forandrer seg i takt med menneskers livsstil og levemåte. 

På turen hjem stakk jeg innom Urban Outfitters for å kjøpe en av de søte notatbøkene jeg fikk øye på i går! Tenkte å kjøpe meg én bok for hvert fag, for å ha litt oversikt og ta litt notater i timene :) Om jeg tar notater på mac'en er det så enkelt å bli distrahert. Kjøpte meg også en proteinbar som var ganske god! Kjekt å ha som mellommåltid på skolen og etter trening.  

Noe jeg elsker med New York er alle de ulike menneskene jeg ser hver eneste dag. Det finnes så mange kule og morsomme personligheter her, blant dem en bitteliten asiatisk mann som går rundt i nabolaget vårt med en avistralle. Jeg ser ham på samme sted i gata vår hver gang jeg ser ham, så han bor sikkert i nærheten. I tralla si har han noen små eiendeler, sist jeg så han hadde han én avis og et eple i tralla. Han må være en av de søteste jeg noen gang har sett, og han har hele tiden et smil om munnen. Jeg skal prøve å få fotografert han en dag. 

Nå venter en bagel på meg borte på kjøkkenbordet, dere må ha en fin kveld videre!


  

Emilie
høres ut som du har det bra! kos deg masse videre :)
10.02.2014, 21:52 URL: http://emiliiieh.blogg.no
Maren Volden in NYC
Emilie: Det har jeg så absolutt! Tusen takk for det, det skal jeg :-) du må ha en fin dag!
10.02.2014, 22:15 URL: http://marenvo.blogg.no/
Cecilie Marie
Digger solbrillene dine .)

Håper du koser deg masse i kveld:)
10.02.2014, 22:23 URL: http://ceciliemariee.blogg.no
Maren Volden in NYC
Cecilie Marie: Takk, er superfornøyd med dem! Takk, det skal jeg :-) Håper du får en fin kveld du også!
10.02.2014, 22:37 URL: http://marenvo.blogg.no/
Renjo
Digge solbrillan dine æ å ;) synses også den notatboka di va super søt! Kjenne æ glede mæ te å reis sjøl!
11.02.2014, 01:38 URL: http://renjo.blogg.no
Maren
hvor er brillene fra ? dødskule
11.02.2014, 13:53 URL: http://marenag.blogg.no
Maren Volden in NYC
Maren: De er fra Urban Outfitters! :)
11.02.2014, 16:10 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn