8 pm amerikansk tid

 

Hei dere!

Nå er det vel midt på natten i Norge, og de fleste ligger vel og sover. I dag har jeg ikke fått gjort så mye egentlig, men det var godt å slappe av! Stod opp ganske sent, og spiste og ordnet meg litt i leiligheten før jeg, Vero og Ragnhild gikk en tur til Broadway.Det er så herlig å bo tre minutter unna den beste shoppingen man kan tenke seg. Shopping i Norge kan ikke engang sammenlignes. Her har man absolutt alt man trenger, nydelige designerbutikker og vanlige billigkjeder som Forever 21, H&M og Gap om hverandre, en drøss med ulike skobutikker, sminke og alt annet man kan tenke seg. Det er alt for lett å bruke alt for mye penger her :-D

 

Sist jeg så denne veggen var den dekket av rosa og gul reklame for et TV-program, og nå, to dager etter, er de i full gang med å male en ny reklame"plakat" der. De malerne som jobber med det må være utrolig flinke, sykt kult.

Jeg ordnet meg forresten amerikansk telefonnummer i dag! Det blir godt å kunne sjekke instagram og snapchat andre steder enn i leiligheten, og ikke minst ringe de andre uten at det koster skjorta. 

I dag var det faktisk så kaldt ute at jeg tok på meg bamsefleecen min. Det er meldt 24 minusgrader i New York i løpet av de nærmeste dagene, så den jakken her blir det nok god bruk for :) Den fiiine veska mi er selvfølgelig fra Bikbok♣

Kule solbriller ja? Enda et eksemplar i samlingen♥

Ragnhild introduserte meg for en butikk som heter Necessary Clothing i Broadway. Alt der inne var sinnssykt billig! Mesteparten av det de hadde var ikke noe for meg i det heletatt, og mange av plaggene var også ganske harry. Men om man leter litt og bruker litt tid der inne kan man finne noen skatter. Etter en stund fant jeg egentlig ganske mye der inne. Kjøpte meg treningstights, to kjoler, solbriller, caps, lue, fine høyhælte sko, tre topper og skjørt, alt for 160 dollar, som er rundt 950 kroner (!!).

Servicen derimot er ikke noe å skryte av. Om man vil ha hjelp må man omtrent gå bort til de ansatte og hente dem, og for guds skyld ikke spør om skostørrelser, for det liker de virkelig ikke. Jeg fikk heller ikke lov å prøve treningstightsen jeg kjøpte, pga. store policy (skjønner ikke hvorfor), så jeg håper den passer. Det var heller ikke lov å prøve hvite plagg. Det kan jeg skjønne, siden jeg jobber i butikk selv, og vet hvor heslig klærne blir med sminkesøl, men likevel. Ragnhild fikk prøve en hvit topp da, og det var samme dame som stod i prøverommet... Skal vise dere klærne ved en senere anledning!

Jeg blir aldri lei av å ta bilder av gatene her. 

I kveld har jeg faktisk tenkt meg ut! Fikk beskjed på Facebook i stad om at alle timene på skolen i morgen blir avlyst pga snø, så da er det i hvertfall ingen unnskyldning for å holde seg hjemme. Jeg har ikke sett noe til den såkalte snøstormen enda, men den kommer vel i løpet av natten. Blir vel som en lett bris med noen snøfnugg for en hardbarka trønder!

Woho, gleder meg sånn til å ut nå! Vi skal ganske sannsynlig på Paris Hilton sin bursdagsfeiring på et sted som heter Marquee! Tonight is gonna be a good night. 

 

Snakkes i morgen! xoxo

 

 


  

Eirin
Hei Maren!

Jeg leser bloggen din hver dag, artig å se hvordan du har det! Mange fine bilder! Jeg skal spørre Eirik om han ikke kan ta meg med på en etter-påske-tur ;);)
13.02.2014, 10:06
Maren Volden in NYC
Eirin: Så kooselig :-D ja, dere må gjerne ta dere en tur!
15.02.2014, 03:02 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn