5 pm amerikansk tid

 

Hei!

I går var jeg og Veronica ute på et sted som heter Marquee. Jeg hadde det kjempegøy, og det merkes i dag for å si det sånn. Heldigvis har vi snow day, så skolen er stengt, og jeg kan slappe av hjemme med en god sjokolademilkshake. Men gud for en kveld! Marquee i går var helt sinnsykt, og det var nesten umulig å bevege på seg fordi det var så mye folk. På grunn av den lange køen måtte vi stå ute og vente en stund før promotørene fikk oss inn, og det var såå kaldt! Jeg holdt nesten på å fryse av meg tærne (elsker åpen tå-sko om vinteren), så det var himmelsk å komme inn i varmen. Inne på klubben var det kjempefint, masse lys, bra musikk og kule effekter. Jeg ble stående bare å se på alt sammen en liten stund, ble helt fascinert. Lokalet var ganske stort, fordelt over to etasjer og et stort dansegulv på midten.Paris Hilton feiret bursdagen sin på Marquee i går, og hun var inne på et VIP-område omringet av livvakter og gjerder. DJ'en ropte "Happy birthday Paris!" i mikrofonen, og folk ble helt ville da hun reiste seg opp og begynte å danse. Benny Benassi var DJ, utrolig kul fyr! 

Benny Benassi! Prøvde å ta litt bra bilder, men det er begrenset hvor bra det blir med mobilen da :)

Som den kjendisjunkien jeg er, ville jeg selvfølgelig se om jeg fikk snakket med Paris, så jeg prøvde å danse meg inn i VIP-området (det var sikkert ikke så diskret som jeg trodde selv). Jeg stod en stund ved et annet bord i nærheten, men folkene som stod der var ikke noe hyggelige i det heletatt. Etter en liten stund kom det en liten mann og fisket taki meg og spurte om jeg ville komme bort til bordet til Paris. Det var "sjefen" for bordet, og han sa han var en god venn av henne. Jeg stod og danset der en liten stund, og møtte masse hyggelige folk! Paris var egentlig ganske rolig, og satt for det meste i sofaen og tok bilder av alle andre. Jeg ble faktisk med på det ene bildet hun tok av seg selv og en venninne, haha. 

Jeg turte ikke å ta noen bilder ved bordet, jeg var redd for at de ville kaste meg ut om jeg gjorde det, men jeg tok noen da jeg ikke var inne på VIP-området. 

Jeg trodde først at han blonde gutten på bildet var kjæresten hennes, men fant etterhvert ut at det var broren hennes, Barron Hilton. Jeg fikk aldri sjansen til å snakke med Paris, men det var egentlig helt greit å bare stå ved bordet hennes og danse også. De andre ved bordet var så hyggelige, og jeg snakket mye med et brødrepar som jobbet med henne. Jeg er ikke noen stor fan av Paris Hilton, men det var litt gøy å være der likevel :)

Sånn er livet i New York City. For en kveld, dette ville aldri skjedd hjemme i Norge. Jeg hadde det så utrolig morsomt! 

Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen har jeg og Veronica bestilt oss time på L'energie, den skjønnhetssalongen på 5th avenue. Vi skal få massasje og behandling av håret, det blir deilig!♥ Vi snakkes i morgen dere!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn