Heei.

I dag har jeg bare slappet av og kost meg hjemme i leiligheten sammen med de fine jentene mine. Jeg leste tilfeldigvis om en nettside som heter Grubhub på en blogg her om dagen. Det er en super nettside der man kan bestille takeout fra restauranter over hele byen. Jeg skriver bare inn adressen til leiligheten, og vips så ligger det over tusen restauranter der og bare venter på bestilling. Vi var in the mood for indisk mat i dag, så jeg fant en restaurant på Grubhub som heter Heart of India. Best desicion ever.

Vi bestilte oss Tikka Masala og naanbrød ♥ indisk mat må være noe av det beste som finnes her i verden.

Det var til og med gratis levering! Det er i hvertfall ikke siste gang jeg bestiller meg mat på nettet, utrolig lettvint. Og hvor typisk New York er det ikke å bestille mat på døra? Det er mye snø ute i gatene nå, og mange av restaurantene leverer jo maten med sykkel. Et kvarter etter maten skulle vært her, ringte vi for å sjekke om den var på vei. Samtidig som Thea snakker i telefonen kommer det en sliten og kald inder opp trappa med posene våre. Han hadde syklet helt hit i snøkaoset, og var iskald og gjennomvåt. Stakkars mann, fikk lyst å gi han et pledd eller en klem eller noe. 

Mmm, får lyst på mer når jeg ser på bildene nå. Det var helt nydelig, jeg tror jeg ble enda et hakk lykkeligere av dette måltidet. Tikka Masala, naanbrød, raita og riiis. 

Klokken begynner å nærme seg leggetid her i New York, og nok en fantastisk dag er over. Tiden går så fort, jeg har vært her i over to uker nå! I morgen skal jeg på skolen klokka 8, så jeg må prøve å få meg litt søvn før det. Har heldigvis bare skole fra åtte til tolv, og det passer helt perfekt på en fredag. Godt å komme seg opp tidlig om morgenen og ha hele dagen foran seg. I morgen er det jo Valentine's Day også♥ Åå, jeg gleder meg sånn til i morgen, elsker sånne dager. Har planer om en perfekt dag med skjønnhetssalong, bær dyppet i sjokolade og love hearts. Må prøve å skjemme bort meg selv litt når jeg er så langt borte fra verdens beste. 

Har dere skaffet dere en Valentine's date? Uansett om dere har en Valentine eller ikke, benytt dagen til å hylle kjærligheten, all you need is love♥


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn