♥ ♥ ♥Hei alle sammen, og happy valentine's day!

Håper dere har hatt en fantastisk dag så langt! Da det lavet ned utenfor vinduet vårt i natt krysset jeg fingrene for nok en snowday, men i morges skinte sola fra skyfri himmel. Vi karret oss opp fra senga altfor tidlig, og gikk til skolen med snø og slaps på skoene. Vi hadde marketing for første gang i dag, og jeg gjentok for meg selv nok en gang at "dette blir yndlingsfaget mitt". For en fantastisk lærer! Utrolig entusiastisk og engasjert. Klokka 11 fikk vi være ferdige for dagen, og de søte damene på skolen vår hadde kjøpt inn hjerteformede donuts i anledning alle hjerters dag. 

Se så søøøte. Gode var de også :)

Jeg ringte Erik på facetime i stad for å overraske han med valentinsgaven fra meg. Det var ikke så enkelt å få fikset en gave, men med litt hjelp fra lillesøster fikk jeg til en liten gave som jeg tror han satte pris på. Jeg ringte han på facetime og sa han måtte gå ut ytterdøra der han bor, og utenfor var lillesøsteren min med gaven fra meg. Det var så koselig å se alt på telefonen, og se reaksjonen hans :) Gaven besto av en rosa ballong, love hearts og masse små bilder av meg og oss sammen. Håper du likte gaven din kjære♥ 

"Har du sjekket postkassen din?" Nei! Wiiii, jeg gleder meg sånn til å sjekke postkassen nå! Nå skal vi på skjønnhetssalongen og bli fine og freshe til kvelden, det blir kos. Snakkes senere i kveld dere, ha en super kveld videre, og kos dere med deres kjære, enten det er gode venner eller en kjæreste :)

 

XOXO


  

Camilla
Donutsene så utrolig gode ut, men også utrolig store! Nesten hele hånden din jo, haha. Veldig snilt av dem å kjøpe inn til alle :-)
14.02.2014, 19:47 URL: http://camstrener.blogg.no
Maren Volden in NYC
Camilla: Jaa, det var nok med en for å si det sånn! Den var kjempegod da <3
15.02.2014, 03:03 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn