♥ ♥ ♥Hei igjen cuties

Nå sitter jeg her nystylet og svever i en liten boble. Vi kom nettopp hjem fra L'énergie, en beautysalong på 5th avenue. Store stjerner som Tyra Banks, Eva Mendez og Donatella Versace står på klientlista, og eieren og grunnleggeren Christian L'energie er et velkjent fjes i stylingverdenen. På salongen tar de ansiktsbehandlinger, hårstyling, klipp og farge, manikyr og øyenbrynsstyling. Vi ble plassert i en hvit skinnsofa før stylistene våre kom og hentet oss. Stylisten min het Oscar, og han var utrolig flink! Og ikke minst superhyggelig! "I love your haircolor, you are so fashion forward, I love it". Trengs ikke så mange komplimenter for å sjarmere meg, hoho.

Oscar var visst også kompis med han som trener opp modeller til å gå riktig på catwalken sammen med Tyra Banks, Nolé Marin! Han har jo også vært dommer i America's Next Top Model, kryr av dem her jo :)

Klar for å bli dullet med! Håret mitt var ganske slitt i tuppene, så det trengte litt pleie. Jeg har ikke klippet meg på nesten et år heller, så det var på tide å ta av noen centimeter. Jeg fikk først freshet opp fargen på toppen litt med en fin kobberfarge, så fikk jeg deep conditioning og hodebunnsmassasje. 

Aaah, det var helt fantastisk å sitte der med Bruuns Bazaar og Vogue og bli servert te og sparkling water. Følte meg som prinsessen på erten, tatt rett ut av en film.

Han klippet håret mens det var helt vått, og spurte om han fikk lov å klippe håret slik at det rammet inn ansiktet mitt bedre. Jeg sa at han bare kunne gjøre det han ville, siden han var eksperten av oss to. Han fønet håret så det ble nesten tørt, så sa han at han skulle ta en blow dry. Han var skikkelig nøye og formet håret med en rund børste og hårføneren. Det ble mye volum i håret, og fine vipper i endene.

Han spurte meg mye om hva jeg gjorde i New York, og hva jeg ville jobbe med senere i livet. Jeg forklarte at jeg ville jobbe med markedsføring og advertising og kanskje kombinere det med noe moterelatert, siden den bransjen fascinerer meg veldig. "Oouh, so you are the next Anna Wintour?" I en perfekt verden så♥

Åå, jeg koste meg skikkelig. Jeg skal tilbake hit om ikke så veldig lenge, da for manikyr, facial og øyenbrynsstyling! Gleder meg allerede! Jeg må bare si tusen takk til flinke Oscar som ordnet håret mitt så fiint.

Resultatet! Ble kjempefornøyd med både fargen, klippen og blow dry'en som gjorde håret mitt skikkelig lett og fluffy. Føler jeg kunne glidd rett inn i en shampooreklame nå, I love it♥

For en perfekt gave til meg selv på Valentine's day. I kveld skal vi jentene kanskje ut og spise, muligens etterfulgt av en tur på kino. Halve byen er sikkert på middag og kino i kveld, så jeg ser for meg kjærligheten blomstrer overalt hvorhen hvor vi går. Håper dere har hatt en fin dag i dag! I morgen blir det en fin dag, vi skal på brunch på et sted som heter Lavo! (To av bildene er forresten tatt av Vero :))

♥ ♥ ♥ Dagens siste kjærlighetshilsen fra meg, xoxo


  

Rikke
Hva var prisen på blow dry? :)
16.02.2014, 01:09 URL: http://rikkiit.femelle.no/
Maren Volden in NYC
Rikke: Fikk alt unntatt fargingen av håret i en pakke som bare kostet 79 dollar :) Så blowdry, hodebunnsmassasje, klipp og styling til 79 dollar, sånn spesialtilbud vi fikk gjennom en promotør fra L'energie :)
16.02.2014, 01:23 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn