God morgen dere! 

Nå er klokken ett på natta her i USA, og jeg begynner virkelig å kjenne at jeg trenger litt søvn. Det ble så vi avsluttet valentinsdagen med en tur på restaurant i Little Italy. Little Italy er bare noen få strakser unna leiligheten, og det bugner av søte små restauranter der. Vi fant en liten restaurant som het La Bella Vita, og de hadde fantastisk god mat der! Det var flere som syntes det var trivelig med en middag akkurat denne fredagen, så da vi kom var det stappfullt der. Det roet seg litt etterhvert, og vi koste oss masse med god mat, drakk god vin og skravlet. 

Det er en veldig koselig og god atmosfære her :)

Jeg var så utrolig sulten etter å nesten ikke ha spist noen ting i dag, så jeg bestilte meg en forrett til å begynne med. Bruschetta med tomat og basilikum, utroolig godt. Jeg er ikke noen stor fan av tomat, men denne tomaten var veldig frisk og god, og det ble perfekt sammen med brødet og litt olje og salt. Det var et helt tårn med tomat under alt brødet :)

"Beautiful one, beautiful two, beautiful three, beautiful four." Kjempehyggelige folk som jobbet der, godt å spise på en restaurant med god service. Vi fikk til og med et glass champagne på huset før vi skulle gå, sikkert som en valentinsgave. 

Til hovedrett spiste jeg Chicken Cordon Bleu og pasta, namnam.

Kylling fylt med prosciuttoskinke og mozarella, i en kremete og nydelig saus. You jelly?

Haha, love you girls. Takk for en fin og koselig kveld!


Nå skal jeg slukke lyset og legge det nyfriserte hodet mitt ned på hodeputa. Tror jeg kommer til å sovne med en gang.. Restauranten ligger forresten i Mulberry Street, mellom Broome og Grand street. Anbefales absolutt! :) 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn