God kveld!

I dag har jeg hatt en super dag! I morges sto vi opp ganske tidlig, og tok toget (marketing-læreren min sa at New Yorkerne kaller subwayen trains, og at vi og burde si det. Alt for å ikke bli tatt som turist) over East River til Brooklyn. Planen var å finne noen fleamarkets og vintagebutikker, og jøyemeg, det fant vi! Brooklyn ass, vintagehimmelen.

 

Første stopp: Brooklyn Artists & Fleas

Det er bare åpent i helgene, og mange kunstnere selger også kunsten sin her, i tillegg til de som selger brukte ting, klær og smykker.

Her krydde det av pelser, gamle kjoler, paljetter, hatter, smykker og drakter.

Thea kjøpte seg denne nydelige pelsjakken! Jeg endte også opp med to skatter her, skal vise dere i morgen!

Ah, se dette nydelige fyrverkeriet av et stativ. Ble bare stående og se på alle de fine plaggene.

Elsker friske og fine farger. Jeg er alt for dårlig på å bruke sånne friske farger selv, men synes det er veldig fint på andre :)

Med en gang vi gikk ut av stasjonen i Brooklyn, føltes det som en helt annen verden. I Brooklyn var alt mye mer avslappet enn på Manhattan. Gatene var mye roligere, folk gikk saktere, og hele atmosfæren føltes annerledes. Det var faktisk et tidspunkt da jeg ikke så en eneste person rundt meg, det tror jeg er første gang siden jeg kom hit.. Følte meg skikkelig avslappet i Brooklyn, men Manhattan er fortsatt favoritten min♥

Så over til stopp nummer 2: Brooklyn Flea + Smorgasburg

Dette var det største markedet, og de hadde både møbler, interiør, mat, klær, smykker.. You name it. Her kunne jeg vært en hel dag! De hadde så utrolig mange fine møbler der, og jeg fikk lyst til å kjøpe så mange stilige bord, speil, kommoder og stoler, men så kom jeg på at jeg ikke får plass i kofferten..

Aner ikke hva det inni disse flaskene er, så nesten ut som svamp. Uansett, veldig kult :) På dette markedet hadde de både brukt, nytt og veldig gammelt.

Åå, disse film"brillene" husker jeg fra barndommen min. Bestemor hadde sånne hjemme, og jeg synes det var så morsomt å trykke meg videre for å se neste bilde. Tror det hadde vært pappa sin da han var liten.

Jeg gikk helt i min egen verden der inne, det var så mye fint å se på! Kunne kjøpt såå mye der, men jeg måtte prøve å holde igjen litt. Jeg går forbi ei jente som jeg synes jeg har sett før, men jeg tenker ikke noe mer over det. Jeg går en liten runde til, så ser jeg henne igjen, og stopper opp for å se etter hvem det er hun minner meg om. Plutselig innser jeg at jeg stirrer rett på Dakota Fanning, midt inne på markedet i Brooklyn. Hun ser at jeg stirrer, og jeg får en litt pinlig øyekontakt med henne. Jeg turte ikke å ta bilde, siden hun så at jeg så på henne. Hun så så normal ut, så jeg skjønte liksom ikke at det var henne. Hun har vært med i veldig mange filmer, men er kanskje aller mest kjent for rollen som vampyren Jane i Twilight-serien og for rollen i The War of the Worlds. Jeg trodde jeg kom til å bli mer starstruck, men til min store overraskelse blir jeg ikke en gang ivrig når jeg ser kjendiser. Kanskje helt greit å ikke se ut som en overgira tulling og :-D

Vi var innom to vintagebutikker til, men jeg tok ingen bilder der, da kameraet mitt gikk tomt for batteri! Alltid krise når det skjer, hoho. Men skal dere til New York og vil på vintage og secondhand-shopping, dra til Brooklyn! Søk opp Brooklyn Flea på google. Det er bare noen få markeder som er åpne om vinteren, og når det blir vår åpnes det flere markeder utendørs. Nå kjenner jeg lukten av en firestjerners middag laget av superkokken Thea. Mmm, nå gleder jeg meg på mat. Aner ikke hva hun lager for noe godt, det blir en overraskelse :-) Ha en fin kveld videre superstars♥

 

 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn