Hei dere! 

I dag har jeg hatt en lang skoledag, med tre timer business english og fire timer entreprenøskap. Skoledagen er like lang som en vanlig skoledag, men føles så utrolig lang fordi det er så sent på dagen og jeg ikke kommer hjem til leiligheten før halv sju på kvelden. I tillegg har vi ingen lengre pause, så det blir hyperspising i timinutter-pausene. 

Hånda mi så helt merkelig ut på det bildet der... I en av pausene kjappet jeg meg ned til nærmeste cafe og kjøpte meg en cream cheese bagel og en moccha-kaffe. Den bagelen reddet definitivt skoledagen, gud så god den var. I går kveld var jeg og jentene en liten tur ute og handlet litt. Jeg har bestemt meg for å spare litt de neste ukene, men jeg klarte ikke dy meg, og kom hjem med en ny tskjorte og en dødskul veske fra Zara. Den veska var helt perfekt for meg, og jeg klarte ikke å gå fra den! De som kjenner meg godt vil skjønne hvorfor veska passer meg bra når de ser den, hihi.

I morgen har jeg fri-onsdag, og jeg merker det blir ekstra godt denne gangen! Jeg skal stå opp tidlig og trene på Synergy og kanskje ta en tur til Broadway, gata som har alt, for å plukke opp noen nødvendige skolesaker. Så langt har jeg klart meg med bare en notatbok på skolen, men når vi begynner å notere litt mer nå fremover trenger jeg helt klart en bok til hvert fag. Nå skal jeg lage meg en stor tallerken med kylling og pasta og sette på noen Friends-episoder. Håper dere har hatt en fin dag i dag, jeg kommer sterkere tilbake med updates i morgen :)

God natt angels!


  

alice
Kan du lage et innlegg med alle innkjøpene du har hatt mens du har bodd der? :)
19.02.2014, 11:11
Maren Volden in NYC
alice: Hei Alice! Jeg tenkte å lage litt flere innlegg med innkjøpene mine, det første ble postet akkurat nå! Håper det går fint, og at du har en fin dag videre! :)
19.02.2014, 21:12 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn