Hei dere!

Jeg hadde en super kveld i går, håper dere og hadde det? Jeg, Ragnhild og Thea dro ut til et utested som heter PH-D Rooftop Lounge som ligger i øverste etasje på Dream Hotel Downtown. Det er utrolig fint der, med store lysekroner og en nydelig utsikt til the Empire State Building. Som jeg nevnte i går var jeg og de andre en liten tur på Zara i forrigår, og jeg klarte ikke å dy meg, og måtte ta med denne herligheten hjem!Min superkule joggebukse skal jeg bo i i dag. Love it.

Jeg måtte også ta med meg denne tskjorta fra Zara. Den er supermyk og veldig god å ha på! Jeg hadde også med meg ganske få baseplagg hjemmefra, og det er alltid kjekt med en basic grå tskjorte i garderoben, den passer jo til alt!

Veska er i hvitt "skinn", og bokstavene er på en måte printet i skinnet. Likte det at den var litt annerledes! Statementet passer meg også ekstremt bra, da refererer jeg til "stressed"-biten. Jeg er en ganske stressa person, og på farten nesten hele tiden. Jeg trives med et høyt tempo da, men blir fort stressa om jeg får dårlig tid (noe som er hele tiden). 

KUL JA? Er så superfornøyd med denne veska, skal tas i bruk med en eneste gang! Kjekt at den er såpass stor også, så jeg får med meg litt ting og tang :)

Og ta-daa! Dette nydelige prinsessesmykket ble med meg hjem fra Brooklyn Flea Market. Det er visst ganske gammelt, og det gjør at jeg liker det enda bedre. Smykket har en historie, og jeg lurer på hvem som har brukt dette før det havnet i hendene mine. Sikkert en fin dame med minkpels og hatt, hihi. Jeg finner så mange skatter her i New York. Elsker å ha ting som ingen andre har, og dette smykket har allerede blitt en favoritt♥

Hva synes dere om funnene mine?

 


  

rikkiit
åå, fineste smykket! Ser jeg er nødt å ta turen til flea market!
19.02.2014, 21:02 URL: http://rikkiit.femelle.no
Maren Volden in NYC
rikkiit: Veldig veldig fornøyd! Kjøpte et smykke til også, skal vise det senere :) Det må du, det anbefales på det sterkeste! Viktig å ha god tid der, det er så mye fint å se :)
19.02.2014, 21:13 URL: http://marenvo.blogg.no/
Mari
Nydelige ting!

Vakker farge på halskjedet :)
19.02.2014, 21:16 URL: http://marihalvorsen.blogg.no
Maren Volden in NYC
Mari: Takk! Jaa, synes det jeg også :)
19.02.2014, 21:22 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn