Hey babes♥

Jeg tok turen til Applestore SoHo her om dagen for å se etter en fin mappe til macbooken min. Må jo passe på den ikke blir skrapet opp. Da jeg kom frem i butikken, så jeg at det ikke var så mange å velge i som jeg hadde håpet. De hadde bare fire forskjellige mapper som passet til macbook pro med 13 tommer. I tillegg var det var veldig enten eller; enten superdyr og kjempefin eller billig og ikke fin i det heletatt. Jeg fant ingen mellomting. Men så plutselig dukket denne mappa opp, kilt bak en grønn skumgummimappe.

Og den var jo perfekt! Jeg fikk en nydelig Michael Kors clutchveske av kjæresten til jul, som er i litt samme stil, så det passet ganske bra :)

Som hånd i hanske, mac i mappe, haha. 

I tillegg til å være fin utapå, er den fin inni også! 

Det fulgte også med en skulderstropp til å feste på mappa, kjekt om jeg ikke skal ha med en større veske til macen på skolen og andre steder. Mappa var litt dyr, rundt 120 dollar, men jeg fant ut at det var bedre å kjøpe en litt dyr mappe som jeg blir fornøyd med og har lenge, til fordel for en billigere mappe jeg ikke blir fornøyd med i det heletatt. Jeg ser på det som en investering :)


  

Marita
Kjempefin :)
20.02.2014, 00:16 URL: http://www.Lorry.blogg.no
Maren Volden in NYC
Marita: Takk! Det synes jeg også :) Ha en super kveld!
20.02.2014, 00:29 URL: http://marenvo.blogg.no/
Jannicke
så fiin :)
20.02.2014, 10:46 URL: http://jt0byy.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn