Hei dere!

Startet kjempetidlig på skolen i dag (8 am), og etter tre timer søvn i natt var det ganske vanskelig å komme seg opp fra senga. Jeg husker Veronica sa til meg, sikkert i sovende tilstand "Hvor mye har det å si om vi bare sover i tre timer til i dag?" Det fristet veldig å velge å sove videre, men da jeg først hadde stått opp og kommet meg ut døra gikk det ganske greit å våkne. I dag er det skikkelig vårstemning her, og sola er i full gang med å varme opp fortauskantene så all snøen forsvinner. Jeg kunne nesten gå uten jakke hjem fra skolen i dag, hvor herlig er ikke det!

Litt tåke i toppen i dag, men sola skinner nydelig gjennom skyene.

Vi hadde først noen timer business english, hvor vi så en film som het Die Welle. Utrolig bra og sterk film, men man blir i skikkelig dårlig humør etterpå siden den handler om såpass alvorlige tema. Jeg har sett filmen før, i tyskklassen på videregående, så det gjorde det ekstra vanskelig å holde seg helt våken under hele filmen. Men det var godt å bare slappe av med en film på starten av dagen :-)

Etter filmen var ferdig, skulle vi ha Fashion for å gjøre opp for snødagen forrige uke. Vi hadde ikke noe klasserom å bruke, så læreren vår sendte oss ut på en liten tur i SoHo. Vi ble delt opp i grupper, og skulle gå å evaluere en butikk. Vi fikk en butikk like i nærheten kalt What Goes Around Comes Around.

Denne nydelige butikken har jeg gått forbi mange ganger, siden den ligger på veien til skolen. De selger vintage klær og tilbehør, vesker, sko og hatter. Det er en skikkelig luksusbutikk, og alle klærne er fra store merker som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Hermés og også til og med Levis. Vi fikk i oppgave å evaluere butikken, legge merke til farger som gikk igjen, stil, silhuett og stoffer brukt i klærne. Siden dette var en vintagebutikk, var det en god blanding av stilarter, og det var ikke bare bare å trekke en rød tråd gjennom. Butikken var for det meste delt ganske i to, og dame- og herreavdelingen var to vidt forskjellige ting og hadde hver sin utpregede stil.Dameavdelingen var preget av fintøy som gamle chaneldrakter, hatter, hansker og pelsjakker. Mye fint å se på.Fiine vesker som kostet godt over en månedslønn, hihi. Some day sier jeg bare. En dag vil jeg ha én kjempedyr veske som jeg er superfornøyd med, som går til alt og som jeg kan bruke hvorhen jeg går. Jeg kunne nok kjøpt meg en kjempedyr veske nå også, men jeg prioriterer det ikke så mye enda. Men selvfølgelig, om den riktige veska dukker opp, og jeg ikke klarer å gå fra den, kan det hende jeg ikke klarer å dy meg♥ 

 

 

Det var mye fint i herreavdelingen også, men der var det en helt annen stil. Litt western cowboy :-)

Veldig kult innredet. Jeg spurte han som jobbet der om det var greit at vi tok noen bilder, og han sa det var greit å ta av varene, men han virket ikke overhappy av at jeg fotograferte, så jeg prøvde å gjøre det litt diskret. Sniken som jeg er.

 

Fiiin butikk. Blir gøy å skrive oppgave om denne. Oppgaven skal leveres på mandag, så jeg bør starte med den så snart som mulig.. Går nok fort å skrive om noe så gøy!
Til slutt: vinduet. Se det nydelige butikkvinduet da. Så idyllisk og sukkersøtt. Det må være herlig å få lov til å jobbe med slike nydelige plagg hver dag. Særlig når det er vintageklær, og alle klærne har sin egen historie. Håper jeg får muligheten til å jobbe med markedsføring i motebransjen en dag, det hadde vært helt perfekt. Så, det var skoledagen min! Midt i blinken med en sånn herlig skoledag i dag :-)

Nå skal jeg riste meg en bagel med masse ost og skinke, og drikke en god kopp kjærlighetste♥ Rakk ikke å spise frokost i morges, så nå kjenner jeg det virkelig begynner å bli på tide med litt mat i magen. Ha en fin dag videre dere!

 


  

marlene
Det så ut som en kjempe koslig butikk <3 Har så lyst til å se New york. heldig du =)
20.02.2014, 19:23 URL: http://pumpkinbaby.blogg.no/
Kristi Pedersen
Hei! Så utrolig fin blogg du har! :) Jeg skal selv på utveksling til Australia skoleåret 14/15 og Jeg har akkurat laget meg en blogg. det hadde vært veldig koselig om du hadde tatt en tur innom den en gang:) Ha en fin kveld!
20.02.2014, 19:23 URL: http://kristipedersen.blogg.no
Jannicke
Åh, det så herlig ut :)
20.02.2014, 19:45 URL: http://jt0byy.blogg.no
Maria
Tror ikke det var denne butikken vi skulle skrive oppgave om. Det var en A store, som feks Macy's eller Saks. Dette skulle vi bare snakke om i klassen :-) Sånn var det vi forstod det ihvertfall :)
20.02.2014, 21:13
Maren Volden in NYC
marlene: Alle bør oppleve New York en gang, anbefaler deg å reise til NY om du får muligheten :-D
21.02.2014, 00:31 URL: http://marenvo.blogg.no/
Maren Volden in NYC
Kristi Pedersen: Hei! Åå, tusen takk! Det hørtes kjempespennende ut, du kommer helt sikkert til å få det helt supert :-D ha en fin kveld du også!
21.02.2014, 00:34 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn