God kveld - eller god morgen må jeg vel si til dere der hjemme i Norge!

Har fått noen spørsmål om innkjøpene mine her i byen, og kan gjerne legge ut litt etterhvert hva det er jeg finner i butikkene. Sånn som denne toppen her. Jeg elsker sånne kule (litt komiske) topper, og denne måtte jeg bare ha! Kjøpte den litt for stor, men det vises ikke så godt med en cardigan over.

Ja, forresten! På den vintagebutikken vi var på i går hadde de masse dyre designervesker fra Louis Vuitton, Chanel, Dior og selvfølgelig også Hermés. Og dermed fant jeg også selvfølgelig et helt skap med ja, nettopp.. Birkinbags. Jeg hadde jo på meg toppen, og sammentreffet var så utrolig komisk. Måtte kjappe meg å få Vero til å ta bilde av meg i toppen foran Birkin-veskene når de som jobbet i butikken kikket en annen vei. Bildet ble ikke fint i det heletatt da, så dere får bare se det for dere, haha.
Nå er klokka to på natta her i the city, så det er absolutt på tide å legge seg. Har en herlig skoledag i morgen også, med bare ett fag, markedsføring fra 10 til 12. I morgen skal jeg trene på treningssenteret, og kanskje få gjort unna litt shopping! Når jeg kom hjem fra skolen i dag var jeg så skutt at jeg sovnet på sofaen, og sov i over to timer. Jeg skal aldri mer sove bare tre timer før skolen igjen, kroppen fungerer bare ikke med så lite søvn. Det blir så jeg går rundt i en liten boble hele dagen. Skikkelig godt å slappe av hjemme da, i kveld har jeg kost meg med indisk mat og Cameron Diaz-film på tv'en♦

Nå ser veggen slik ut forresten, med en reklame for en Conversekolleksjon. Synes det er like kult hver gang de maler den om til noe nytt. Nei, nå klarer jeg nesten ikke å ha øynene åpne lenger, snakkes i morgen dere! Håper dere får en fin dag i dag :-)

 


  

Anna Madelen
Så fint innkjøp :)
21.02.2014, 08:33 URL: http://annamadelenks.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn