Heeei!

Nettet har vært nede ganske mange timer nå, så jeg har ikke fått publisert dette før nå. Dere sover vel alle sammen :) Tenkte å fortelle dere litt om gårdagen! Vi startet som tidligere nevnt med brunch på LAVO. Det var helt amazing, har ikke hatt det så gøy på lenge! Vi storkoste oss med masse god mat og sprudlevin, og til dessert spiste vi noe av det beste jeg har smakt noen gang; friterte oreokjeks. Det høres helt sykt mektig ut, og det er det også, men guud så godt det er. Heaven on earth. 

Mmmm, så mye godt.

Etter brunchen dro vi hjem til leiligheten igjen og slappet av en stund, spiste litt pizza og koste oss, før vi dro ut igjen. Denne gangen til Marquee, og deretter VIP Room litt senere. Jeg hadde det så gøy, utelivet i New York er helt helt fantastisk! På Marquee var det to kjente australske DJer som spilte, Stafford Brothers! Etter de var ferdige for kvelden, gikk vi bort til dem for å si hei, og Thea slo på stortromma og stjal seg et kyss på kinnet. Like etter hektet jeg hælen på den ene skoen min fast i trappa og landa på alle fire på gulvet... Stolt øyeblikk. 

Meg og søte Vanja på brunchen på LAVO.

Vi hadde det så gøy! Har ikke så mange bilder fra kvelden, men her var noen. Har møtt så utrolig mange hyggelige mennesker her! Jeg er overrasket over hvor mange nordmenn det er her egentlig, nordmenn og svensker og dansker overalt. Ingen av danskene skjønner norsk da, så vi snakker engelsk med dem alle sammen, haha. Det ble en lang natt, og klokka rakk å passere sju før jeg endelig fikk lagt hodet ned på puta. Vi starter festingen så sent her, og det er sjelden vi drar ut før midnatt. Dermed blir det lange netter og slappe dagen derpå-dager. Det er egentlig litt godt at man starter så sent med å dra ut, vi har kjempegod tid på kveldene, og trenger ikke begynne å ordne oss før i titiden. Kjempemorsom kveld, den beste så langt i NY!

Håper dere også har hatt en super helg!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn