Tidligere i dag bestemte jeg og Thea oss for å ta oss en tur ut i det nydelige vårværet. Det er så herlig og varmt her nå, det er nesten så jeg får lyst til å finne frem sandalene! Vi var ganske sultne etter gårsdagens festing, så vi fant en liten restaurant og satte oss ned for å spise litt. Det eneste kriteriet vi hadde til restauranten var at de hadde milkshake, vi måtte til og med spørre om det før vi satte oss ned. Milkshake smaker alltid fantastisk dagen etter en lang kveld på byen. "So, I hear you looove milkshake?" 

Thea fikk en karamellmilkshake, og jeg måtte selvfølgelig ha sjokolade, siden det er det beste som finnes her i verden. Jeg spiste også to kjempesøte og utrolig gode sliders med cheddar og bacon. Skikkelig koselig å sitte å kose seg og le av alt som skjedde i går!

Haha, ser ut som jeg har et fint moment med den fyren.. Her er den andre nye jakken min! Fra Topshop denne også. Perfekt tidlig-vår-jakke, 100% mohair, og utrolig god og myk :)

Vi var ute i godt over to timer, det var så herlig å bare gå rundt og se byen litt. Det var nesten for varmt å ha på skjerf, sola varmet skikkelig godt! Det er nok ikke lenge før våren melder sin ankomst her, det blir så herlig å få litt sol og varme igjen. Våren er helt klart min favorittårstid, og jeg gleder meg til å få oppleve våren her i New York. Når trærne blir grønne, gresset kommer frem fra snøen og blomstene titter opp fra bakken, da trives jeg. Ser allerede for meg koselige pikniker i Central Park og joggeturer rundt i byen i bare singlett og treningsshorts.

Okei, forbered dere på misunnelse, for her kommer noe det ikke er mulig å ikke bli misunnelig på! 

Nam, nam, NAM.

Jeg klarte ikke å passere frozen yoghurt-butikken. Herregud for en is, det beste jeg har smakt på lenge. Tror faktisk denne og friterte oreokjeks kommer på en delt førsteplass! På yoghurtbutikken lager man isen sin selv, og tar den med til kassen for veiing. Jeg prøvde tre smaker: bringebær og granateple, peanøtter og havsalt og gresk vanilje. Det var helt himmelsk! Som topping tok jeg litt bjørnebær, litt fargerike sprinkles og favoritten min - mochi. Mochi er japansk, og opprinnelig tror jeg det er en matrett laget av ris. Smaker litt som søte geletopper. Nyyydelig.

Nybrillza. 

Nå skal jeg faktisk legge meg, skole i morgen vet dere! Jeg er klappet og klar for ei ny uke, i morgen skal vi ha fashion på skolen, tror vi skal ut i "felten" og finne på et eller annet. Vi får se, snakkes dere!

 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn