God morgen alle sammen♥ Det er vel kveld hos dere nå,men.

I dag har jeg fri, og det skal nytes!  Sola skinner fra blå himmel og jeg er snart klar for en ny dag i the city. Jeg har fått helt dilla på grove bagels, og spiser det nesten hver dag. Det er vanskelig å finne grovt brød og grove bagels her, men jeg har funnet noen jeg tror er litt sunnere enn resten. Jeg savner norsk brød!


Men appelsinjuicen derimot er den beste jeg har smakt! Nesten som å drikke solskinn, helt nydelig. Jeg lengter etter våår.
Følte meg kreativ i dag, hihi. Litt ekstra koselig å spise frokost når den er så søt. Grove bagels med kyllingskinke og hvitost og et stort glass appelsinjuice - god start på dagen.

I går begynte jeg på det nye treningsprogrammet mitt! Erik har vært så snill og laget et bra bikiniprogram til meg, gleder meg til å fortsette treningen. Får så mye energi og overskudd av å trene, og jeg føler meg mye bedre etter ei god treningsøkt! I går trente jeg mage, rumpe og lår, i dag blir det overkropp! 

 

Nå skal jeg ut og nyte denne dagen! Ha en fin dag dere!

 


  

Sandra - ny romvideo på bloggen
Utrolig kreaktivt laget til med frokosten din:)
26.02.2014, 19:21 URL: http://bysanni.blogg.no
Hanne Elizabeth
Skjønner at du savner norskt, grovt brød! Men så godt ut det der da :) Kos deg!
26.02.2014, 20:20 URL: http://www.hanneelizabeth.blogg.no
Cecilie Marie
Så veldig godt ut, kos deg masse :)
26.02.2014, 21:51 URL: http://ceciliemariee.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn