Brrr, i dag kryper temperaturen altfor langt ned på gradestokken. Sjekket temperaturen i stad, og da var den på -12 grader. Vi som hadde så fint et vårvær for bare noen dager siden. Det er meldt snø på søndagskvelden, så forhåpentligvis blir det litt varmere i lufta når snøen kommer. Likevel skulle jeg ønske den uteble. Frøs nesten av meg nesa på tur til og fra skolen i dag, og har ikke bevegd meg utenfor døra siden. Sola skinner inn i vinduskarmen min på soverommet, og jeg må snart vurdere å komme meg ut til tross for kulden.. 

Hører det er ganske varmt hjemme i Norge nå. Jeg tar tilbake det vårskrytet mitt og gir dere litt misunnelse.. Men selv om det er kaldt er NY supert, det er bare litt vanskelig å bevege ansiktet normalt etter en tur ut døra :-)

Selfie from bed.

Det er så deilig med helg nå! I morgen skal vi på brunch på LAVO, som forrige lørdag. Hadde det så gøy forrige gang, så jeg satser på en fin dag i morgen også. Godt å dra ut så tidlig egentlig, så får man slappet av litt mellom slagene. Får se om vi drar ut etter brunchen - time will tell. Nei, nå kan jeg seriøst ikke sitte her å se på sola lenger. Jeg må pakke på meg alle klærne jeg har og gå en tur ut. Krysser fingrene for fregner på nesa :-)

Toodles!


  

Susanne Moen Øy
Her er det 12, så ganske vårlig temperatur her :-)
28.02.2014, 21:33 URL: http://susannem.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn