God morgen solstråler!

Lørdag, New York, fri, sol, venner og cupcakes♥ Det er uendelig mange koselige cafeer og butikker med søte fristelser her, og en av dem er Baked by Melissa. Det ligger en pop-up shop i Broadway, bare noen minutter fra leiligheten vår, og jeg har gått forbi den mange ganger. Hver gang jeg går forbi kikker jeg inn på de bittesmå cupcakesene som er pent stablet opp ved siden av hverandre. I dag klarte jeg ikke å motstå fristelsen og tok med meg en liten boks hjem.Jeg blir lett trollbundet av fin innpakning, og den boksen her var jo bare kjempesøt. Det blir litt ekstra stas å spise noe godt når det er så fint innpakket!

Jeg valgte litt forskjellige smaker for å prøve litt forskjellig. Her ser dere en Red Velvet, en Chocolate Chip Pancake, to Tie-Dye og to Triple Chocolate Fudge. Den søte dama i butikken sa jeg valgte de beste, og det tror jeg hun hadde helt rett i!

Kan lett unne meg en slik boks senere også. Supersøt gaveidé, og perfekt å dele med en venninne eller kjæresten. 

Elsker at hver bitte lille godbit er helt perfekt gjennomført. Genial idé å lage små cupcakes! Tenker at disse må være Rolls Royce'n av cupcakes; fancy, classy, perfeksjonerte og stilige. 

mmmm. Ser de ikke gode ut? Dere er sikkert litt sjalu, og det skjønner jeg, hihi. Åh, nå fikk jeg skikkelig lyst på en til! 

Alle smakene var nydelige, men det aller beste med disse cupcakesene er at de er bittesmå. En cupcake er like stor som en sjokoladebit, og man kan spise en hel en i én bit. Siden de er så små, slipper man å bli stappmett, kvalm og føle seg skyldig for å ha spist en stor dessert. Jeg får veldig ofte dessert-guilt der jeg angrer meg på at jeg spiste dessert i det heletatt, men det er ikke noe problem med disse. I like it!

Lørdag dere, er det ikke herlig?! Kos dere og nyt helgen!

 

klem fra meg


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn