Hei! 

Vi stod opp i ellevetiden i dag og begynte og ordne oss på brunch på Lavo. Det var skikkelig lørdagsmas her i byen i dag, mye stress og folk overalt. Det tok ganske lang tid før vi fant en ledig taxi, og taxituren ttil Lavo tok en evighet.. På Lavo var det også stappfullt, og siden vi kom så sent fikk ikke alle fire sitte sammen på brunchen. Vi ville helst sitte sammen, så da bestemte vi oss for å heller vente med å dra ut til i kveld. Veldig surt, vi hadde gledd oss masse på brunch! Får ta det igjen neste lørdag :)Jeg og Vero hadde ikke spist noen ting i morges siden vi skulle ut, så da vi kom tilbake til SoHo var vi skrubbsultne! Vi bor to minutter unna en restaurant som heter Delicatessen, og vi bestemte oss for å teste den ut. 

Classic hamburger med cheddar og bacon, og trøffel-french fries med parmesan. Utrolig godt! Sikkert tusen ganger bedre enn det ser ut som på bildet.

Mmm, det var så godt! 

Vi ble stappmette begge to, og klarte ikke å spise opp alt. Chipsen var så nydelig at vi faktisk spurte om å få ta med resten hjem. Det blir herlig nattmat!

Håper dere har hatt en fin start på helga! Nå skal jeg skype ferdig med Erik! Bare to uker igjen til han kommer på besøk, jeg gleder meg sånn :-) Har allerede begynt å planlegge dagene våre her i byen!

 

xoxo

 


  

Marita
Åh, maten så sikkelig god ut :-D
02.03.2014, 00:21 URL: http://www.Lorry.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn