Hei!

Har dere hatt en fin søndag så langt? Jeg har ikke rukket mer enn å våkne og ta en kjapp dusj i dag. Jeg og Veronica var ute på byen i gårkveld, og vi hadde det kjempegøy! Vi dro først til Marquee. På bordet vårt var det ganske få nordmenn, og amerikanerne på bordet var ikke så veldig trivelige. De sølte drinkene sine på føttene våre når vi satt og når jeg reiste meg i to sekunder var de lynraske til å stjele plassen min. Vi møtte noen trivelige nordmenn også da, heldigvis. Mats Zuccarello, hockeykongen som spiller for New York Rangers, var også på bordet vårt, men han dro igjen etter noen minutter fordi han var sliten. 

Nå sitter jeg og koser meg med frokosten min med Academy Awards på tv'en. Vi skal se hele Oscarutdelingen i dag, og kose oss med god mat mens vi misunner de fine stjernene på skjermen. Jeg gleder meg sånn til å se alle de fantastiske kjolene!  Samtidig krysser jeg fingrene for at Leonardo DiCaprio får sin første Oscar i dag. Stakkar Leonardo har aldri mottatt en Oscar, og han fortjener det virkelig for The Wolf of Wall Street! Er dere ikke enig?

Jeg har faktisk funnet et brød som smaker ganske godt nå. Og det beste pålegget jeg noen gang har smakt, organisk peanøttsmør med mørk sjokolade. Det er lov å kose seg litt av og til♥
Dagens visdomsord fra the crazy cat lady, soul is the highest self. I kveld er det min tur til å varte opp med firestjerners middag her i leiligheten, og jeg planlegger en nydelig Oscarmiddag. Helga har gått så altfor fort, og i morgen er det på'n igjen med skole. Heldigvis har vi bare fashion fra morgenen av, så jeg har hele dagen til disposisjon etter skolen.

Det er meldt snøvær i kveld og i morgen, så jeg må vel bare pakke meg inn i en varm jakke, surre skjerfet rundt halsen og vente på at det går over. Skal noen av dere se Oscarutdelingen i kveld? 

 

 


  

Marita
Åh, jeg skulle egentlig se Oscar, men det blir visst litt for sent for denne studenten :( Håper på å få lastet det ned etterhvert :)
03.03.2014, 00:01 URL: http://www.Lorry.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn