Heisann

Jepps, da har jeg altså blitt syk. Kjente det litt i halsen da jeg gikk hjem, men tenkte det kom til å gå over til i dag. Jeg våknet med veldig hoven hals og lite stemme, og det gjør skikkelig vondt å svelge. Det ble ikke noe skole i dag, men en tur til legen i stedet. Det passer jo aldri å bli syk, men akkurat nå passer det ekstra dårlig. En venninne av Ragnhild kommer på besøk i dag, og jeg hadde sett for meg en morsom uke med mye festing og moro. I stedet bytter jeg ut champagne med pepsi max og medisiner.

Et råd fra meg: ikke bli syk i USA. For et prakk. Vi dro først til et av legesentrene listet opp på et ark fra skolen, og trodde vi vile få hjelp der. Der fikk vi beskjed om at forsikringen vår ikke gjaldt der, og at vi måtte gå et annet sted. Vi ble ganske skuffa og motløse der vi sto, og var virkelig ikke i form til å takle sånt prakk. Vi ringte et av de andre sentrene (som var i samme kjede som det første, og hadde samme navn til og med), og forklarte situasjonen. De sa vi bare måtte komme innom, men at vi måtte betale for timen siden vi ikke hadde forsikring. Vi har kjøpt en ganske dyr forsikring gjennom skolen, og vi trodde at vi skulle få hjelp med den.

Da vi komfrem til det andre legesenteret fikk vi, akkurat som på film, et: "Fill this out please". Jeg tok med meg blokka og satte meg ned. Førti ark med informasjon jeg selv ikke vet om meg selv en gang. De skulle vite alt mulig rart, og det tok lang tid å fylle det ut. Ikke nok med det, men det tok en evighet å få komme inn og snakke med lege. Jeg synes ventetiden i Norge er lang, men det er den ikke i forhold. Jeg ventet i en time og førti minutter før jeg endelig fikk komme inn til legen, og da jeg var der inne tok det nok en halvtime før jeg fikk diagnose og resept. Legen var heldigvis superhyggelig. Legetimen endte på $125. 

Så måtte vi gå til apoteket, og det ble ikke mindre venting der. Siden vi ikke hadde forsikring, brukte de ekstremt lang tid og skjønte ikke hvordan de skulle ordne medisinen vår, selv om legen sa det ikke kom til å bli noe problem. Det var en ganske så sliten og lei Maren som satte seg inn i taxien etter vi endelig kom ut av apoteket. 

Jepp, da ligger jeg her da, med halsbetennelse, feber, ryggvondt og problemer med å svelge noe som helst. De neste dagene blir nok tilbringt i senga med yoghurt, te og de siste episodene med How I Met Your Mother♥

 

 


  

Renjo
Uff, det hørtes ikke bra ut Maren, så my styr når man e syk kan ikke vær så veldig trivelig, håpe formen blir bra fort ;) God bedring!
05.03.2014, 00:13 URL: http://renjo.blogg.no
Marthe Kjellsen Skaldehaug
God bedring snuppi <3
05.03.2014, 03:24 URL: http://marthekjellsen.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn