Hei dere!

Det begynner å gå litt bedre nå. Knasker tabletter og hiver innpå med alt mulig av drikke. Halsen er ikke så vond som i går, og kroppen føles litt bedre! Jeg håper virkelig det holder seg sånn nå, og at jeg blir enda bedre til i morgen :-) 

Jeg kjempet meg opp av sofaen i stad og dro en tur på butikken rundt hjørnet. Merker at hjernen er i jeg-er-syk-modus; jeg plukket med meg alt mulig rart i hyllene. Jeg kom hjem med fem pakker nudler, sjokolade, potetgull, to bokser is og litt mer drikke. 

Venninnen til Ragnhild, Maylinn, hadde med seg noen blad fra Norge over. Jeg leser vanligvis ikke så mye i blad, men av og til er det herlig å bare sette seg ned og kose seg med det. Godt å lese noe norsk igjen også :-)

Ikke de beste nudlene jeg har smakt, men det kan kanskje ha noe med min manglende smakssans å gjøre. Kjedelig å spise mat når man er syk, kjenner jo ikke smaken uansett :( Hjernen min fungerer heller ikke normalt nå, tror jeg er ganske høy på paracet. Jeg tror ikke jeg klarer å skrive så mye fornuftig, dere får bare være tålmodige med meg noen dager til, hehe.

Gleder meg til å skype med kjæresten etterpå, nå er det bare 8 dager til jeg får besøk! Iiih, tiden har gått så me fortere enn jeg trodde den kom til å gjøre. Det har vært litt rart å være borte fra han så lenge, og jeg savner han selvfølgelig veldig masse. Likevel har det gått veldig bra, og jeg gleder meg veldig til å hente han på flyplassen og vise han byen jeg nå kaller min. Jeg må spise nudlene mine før de blir kalde, snakkes senere!♥


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn