Heei!

Endelig føler jeg meg litt bedre! Denne halsbetennelsen begynner å slippe taket, og jeg kan endelig bevege meg uten å bli utslitt etter fem minutter. Jeg er ikke noe glad i å sitte rolig, og vi helst gjøre noe absolutt hele tiden. Derfor blir jeg ekstremt rastløs når jeg er syk, og kan nesten ikke vente med å finne på noe når jeg begynner å bli frisk igjen. I dag måtte jeg komme meg ut en tur etter å ha sovet til klokka tolv.

Jeg og Thea har funnet en favoritting vi liker å gjøre sammen vi to. Vi går ut, i en eller annen retning, og bare ser hva vi finner. En oppdagelsesferd uten noe form for kart eller destinasjon. I dag gikk vi nordover, mot midten av Manhattan og Central Park. 

Det er en helt annen atmosfære lenger opp på Manhattan. Mye mer liv og røre, og selvfølgelig de majestetiske bygningene som strekker seg høyt opp i lufta. Vi gikk rundt i over tre timer.

Det er så mange kule kunstverk overalt, på alle gatehjørner og vegger ved restauranter og cafeer. Her er en av dem. Selfie på Grand Central Station! Vi prøvde å ta et Serena van der Woodsen-bilde, på toppen av trappene, men det var ikke så enkelt med masse folk overalt. Grand Central Station er den fineste togstasjonen som finnes, det må det være. En attraksjon i seg selv bare å være der inne. Jeg får det ikke med på bilder, men om dere skal dit en gang, løft blikket og se opp i taket! Det er fantastisk dekorert, og helt nydelig å se på. 

Sjokolademilkshake fra Shake Shack på Grand Central, kjempegod!

 

Vanderbilt - og Gossip Girl-nervene bobler. Det har ikke gått opp for meg at jeg bor i byen jeg har beundret på tvskjermen helt siden jeg var liten. Jeg har ikke vært så flink med å dra på attraksjoner enda, men det skal jeg bli litt bedre på nå. Nå begynner jeg å bli vant med å bo her, og føler jeg er ganske kjent i SoHo. Nå er det på tide å bevege seg utenfor SoHo, og se de stedene jeg har drømt om å sett lenge. Jeg skal lage meg en New York bucketlist med steder og opplevelser jeg må gjøre mens jeg er her. 

Tiden går så altfor fort, og jeg vil ikke kaste bort en eneste dag her. Concrete jungle where dreams are made. Nuss og klem.


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn