Heihei :)

Nå er jeg nettopp kommet inn i leiligheten etter en god lunsj med mange koselige folk. Var på skolen en liten tur i dag for et infomøte, og gikk rett til lunsj etterpå. Vi har gått forbi et ganske stilig sted noen ganger, og tenkt at: Der! Skal vi spise en dag. Og det var nettopp det vi gjorde. Restauranten heter Tartinery, og ligger tre minutter unna leiligheten vår!

Meg og Rune Carlos!Skikkelig kult innredet, elsker murvegg og svart-hvitt-bilder sammen.

Ragnhild og søte Maylinn som er på besøk hos oss denne uka :)

Alle bestilte seg tartines, noe som er nesten det samme som bruschetta. Ganske godt, men ganske enkelt. Jeg bestilte surdeigsbrød med bacon, tomat og kylling. 


Rune Carlos bestilte seg ferskpresset juice med appelsin, sitron og grapefrukt, den så såå god ut!

Vi hadde det stiligste bordet, med et tre i midten. Utrolig stilig og gjennomført design i hele restauranten.Fant enda en kul vegg. 

I dag har jeg ingen spesielle planer, men tenker meg ut for å handle litt etterpå. Jeg har shoppet ganske lite her nede, hvertfall i forhold til de andre. Det intense sparemoduset fra det siste halvåret henger litt igjen, hehe. På H&M i stad fant jeg en stilig skinnbukse, en blå jakke og en fin rosa tskjorte. Skal vise dere i morgen! Nå er det helg, wihuuu. Kos dere masse i helgen og nyt fridagene! 

nussnuss


  

Cecilie Marie
Så veldig koselig ut:)!
07.03.2014, 23:13 URL: http://ceciliemariee.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn