Heisann! Har dere hatt en fin søndag?

Brooklyn Bridge er en av de attraksjonene man må se her i New York, og i dag passet det perfekt å være litt turist i sola. Vi hoppet på toget og tok turen ned til den verdenskjente brua som knytter Manhattan til Brooklyn. Vi stoppet først og spiste frokost på en fransk café like ved brua. Det var mange koselige gater der, og det var helt annerledes enn andre deler av Manhattan. Jeg synes det er så fint at det finnes så mange ulike steder på Manhattan, føles som totalt ulike verdener.Det var mange store grupper med ortodokse jøder ved brua i dag, og vi skjønte ikke helt hva som foregikk. I det vi begynte å gå over brua, så vi denne enorme mengden med ortodokse jøder stå og synge. Det var visst en protest mot den israelske hæren. Det vises ikke så godt på bildet, men de fylte hele gata. Det var sikkert flere tusen jøder der nede, og de sang så høyt at det hørtes godt selv oppe på brua. 

Brua er ganske lang, og vi gikk bare til midten av den. Man kan se hele Manhattan og hele Brooklyn fra brua, og kan til og med skimte Frihetsgudinnen i det fjerne. 

Med hele Manhattan i bakgrunnen. Jeg anbefaler virkelig alle sammen å ta en tur til Brooklyn Bridge når dere er i NY. Perfekt for en romantisk spasertur med kjæresten eller en søndagstur med familien. Det var ganske mange turister der i dag, så det hadde nok vært mindre folk om vi hadde dratt dit en ukedag. Lykkelig latterkrampe♥

Byen min! På dager som denne vil jeg aldri flytte tilbake til Norge. Kan ikke beskrive hvor heldig jeg føler meg.Det var såå herlig med sol i dag! Nydelig å stå og speide over til Manhattan når sola skinner i vannet. I dag er det vårvær igjen, får håpe det holder seg denne gangen. 

Herlig søndagstur med herlige jenter i verdens herilgste by! 

New York, New York. I love you.


  

Jannicke
Åh, så herlig! Heldig du er :)
09.03.2014, 22:38 URL: http://jt0byy.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn