Hei!

Nå ligger jeg i hotellsenga og koser meg før vi snart skal stå opp og ut og spise frokost. Jeg titter bare innom for en liten update, egentlig. I går hadde jeg og Erik vår første dag sammen her i New York, og vi måtte jo selvfølgelig finne på noe kult. Etter vi hadde sjekket inn på hotellet i Tribeca, spaserte vi oppover til Empire State Building. Det var ganske lite folk der i går, så vi slapp unna køståing. Utsikten var som dere ser - nydelig.

Fine New York badet i ettermiddagssol.Føler man ser hele verden herfra. Det er ikke før man kommer seg opp i høyden at man innser hvor stor denne byen er. Får skikkelig sug i magen av å se rett ned når man står på toppen av den store bygningen. Dette er fra 86. etasje :-)

Etter vi hadde luftet oss litt oppe i høyden tok vi turen ned i kjelleren av Empire State Building på Heartland Brewery. Jeg har spist biff der en gang tidligere, og visste derfor veldig godt hva jeg skulle bestille denne gangen. Mmm filet mignon med urtepoteter og peppersaus <3

Oooog en frozen yoghurt tilslutt. Triple Chocolate og Birthday Cake-smak med masse masse digg oppå! Nå skal vi ut og oppleve byen, klar for nok en herlig dag med min kjære :-)


  

Marthe Kjellsen Skaldehaug
Kos dere masse!
15.03.2014, 16:38 URL: http://marthekjellsen.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn