Hei dere!

Nå sitter vi og slapper av litt på hotellet etter nok en koselig dag sammen. Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan helga vår har vært. Vi har fått sett og gjort veldig mye de siste dagene, vi storkoser oss♥ På lørdag bestemte vi oss for å gå ned til Financial District, siden Erik hadde et ønske om å dra til Wall Street. Vi startet dagen med frokost på The Grey Dog, en koselig hipster-café like ved leiligheten i Prince Street. Jeg har tenkt "der må jeg spise en dag snart" hver gang jeg har gått forbi på tur til trening, så det passet bra å starte dagen med frokost der. 

Vi spiste Grey Dog Breakfast - amerikanske pannekaker med lønnesirup, stekte poteter, eggerøre og bacon. Og ferskpresset appelsinjuice da. Mmm, det var kjempegodt. Ble supermett og glad av en så god frokost :)På tur nedover mot Financial District gikk vi gjennom Little Italy og Chinatown. Det er rart hvor stor forskjell det er både på menneskene, bygningene og butikkene fra nabolag til nabolag.Kuuul street art.

Vi tok oss en liten spasertur i solsteiken over Brooklyn Bridge. 

Etter Brooklyn Bridge gikk vi til World Trade Center og 9/11 memorial. Utrolig fint bygg, og faktisk USAs høyeste! (1776 fot høyt - årstallet for den amerikanske uavhengighetserklæringen) Lurer på hvordan de vasker vinduene på toppen...Hver gang et av ofrene fra 11. september har bursdag, blir det plassert en hvit rose i navnet deres på minnesmerket.Etter World Trade Center gikk vi nedover til Wall Street. 

My Wolf. 

Plutselig dukker det opp en svær kirke her og der, midt blant de høye skyskraperne.

Hihi, jeg måtte faktisk sitte på skuldrene til Erik for å ta dette bildet. Viktig med litt teamwork.

Håper dere har hatt en fin helg, det har i allefall jeg! Nå skal jeg løpe ned og kjøpe litt godteri til oss før vi sikkert skal ut og spise middag snart. Neste update fra helga kommer vel i morgen♥ good night!

 


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn