Hei! 

Nå sitter jeg og koser meg i sofaen i leiligheten etter en slitsom men utrolig morsom kveld på byen i går. Thea hadde bursdag i går, og vi dro ut og feiret bursdagsjenta vår♥ Vi var først en liten tur på PH-D, og dro videre til Avenue etterpå. Afrojack var DJ der i går, kult å danse til The Spark når den spilles av Afrojack selv! Vi hadde det kjempegøy! 

Når Erik var her fant vi på noe hele tiden, og vi rakk veldig mye på kort tid. Her kommer det litt bilder fra dagene våre. Har tatt mange bilder, koselig å ha :) 

Central Park.

Frokost på Sarabeth's ved Central Park. Jeg bestilte det samme som sist gang jeg var her, like godt denne gangen og :)

Nike Town

Vi spiste middag på TAO Uptown. Herregud så godt det var. TAO er uten tvil favorittrestauranten min i New York. Dette er crispy kokosnøttreker med spicy thai peanøttsaus♥ Vi spiste selvfølgelig tempura søtpotet til forrett. Jeg klarte å velte champagneglasset mitt da jeg forsøkte å spise med pinnene (det er ikke såå enkelt da), og det knuste utover hele bordet.  Champagne og glassbiter overalt. Utrolig flaut, men de var raske til å ordne opp og kom med et nytt glass til meg med en gang. Uff, skjønner ikke hvordan jeg fikk det til.

Mandarinsorbet med frukt til dessert!

Kjenner dere igjen restauranten fra Sex and the City?  

Takk for fem fantastiske dager kjære :-) 

Det var vanskeligere enn jeg trodde å si hade igjen.   

Cecilie Marie
så utrolig koselig ut, og mange fine bilder :)
19.03.2014, 21:57 URL: http://ceciliemariee.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn