Helluuu alle sammen♥

I dag er det Macaron Day her i New York, av en eller annen grunn. De har egne dager for alt mulig her. Jeg ruslet litt rundt i Tribeca før skolen, og så det var lang kø på Ladurée, et luksusbakeri som er verdenskjent for sine delikate makroner. Jeg ble nysgjerrig, og siden jeg aldri har smakt makroner før, fikk jeg plutselig lyst til å kjøpe meg en boks. 

Supersøt pose da :)

Siden jeg aldri hadde smakt det før, hadde jeg ikke noen idé om hvilke smaker som er best. Derfor plukket jeg ut alle de fineste, og spurte mannen i kassen om hvilke han anbefalte. Jeg endte opp med karamell med havsalt, sjokolade, sort te, sitron, eple og bringebær!

Nå skal jeg lage meg en god omelett og slappe av med tanken om at jeg har fri fra skolen i morgen! Wihuuu, langhelg! Hva skal dere bruke helgen til? Jeg skal bruke den på å nyte våren, sitte i sola og drikke masse smoothie med bringebær - sounds good? I know :-) 

 

God natt dere!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn