Hei og hopp!

Jeg våknet opp i morges av alarmen min og den lille stripa av sol som lurte seg inn vinduet. Så jeg skrudde av alarmen, og sov i tre timer til. Derfor er jeg lys våken nå, og kommer sikkert ikke til å få sove før det blir morgen igjen. Nå har jeg drukket tre glass sjokomelk og ryddet i kjøkkenskapene. Lys våken. Tidligere i dag tok jeg og jentene toget opp til Central Park for å få oss litt natur og sol i kinnene. Central Park må være New Yorks største skatt. Med en gang man går inn i parken er det som om man går inn i en ny verden, så stille og rolig - nesten som Norge :-)

Man hører nesten ikke støyen fra byen i det heletatt. Og parken er så utrolig stor! Gleder meg til det blir sommervær og jeg skal sitte her i bikini med solbriller og en god is.

My giiirls.

Må tææne litt til helga, hehe!

To nydelige brudepar, de så så lykkelige ut! Enn så nydelig å gifte seg på en plass som Central Park. Det var akkurat her Chuck og Blair giftet seg i Gossip Girl♥ Kjenner dere det igjen?Liten søting. Det er så mange dyr her! Ekorn, ender, småfugler og svaner. Vi så sikkert tjue ekorn på turen vår gjennom parken. Ekornene var kjempenysgjerrige, og det var like før jeg trodde denne karen skulle bli med meg hjem. På dette bildet zoomet jeg ikke noen ting, han løp rundt og hoppet opp og ned bare noen centimeter fra føttene mine. Såå søt. 

Jeg kikket rundt meg og lette etter hestehov, men fant ikke en eneste en. Kanskje det ikke finnes hestehov her? Because I´m HAPPY! 

 

Jeg tror det er meldt finvær i morgen også, det blir herlig. Planlegger en tur til Chinatown for å handle inn litt frukt og grønnsaker. Har hørt det er superbillig der nede! Ha en fin helg alle sammen! :-)


  

Veronica
Så herliiig!
22.03.2014, 11:12 URL: http://www.veronicawi.blogg.no
silje
Utrolig fine bilder du tar! Hvilket kamera bruker du�? :)
22.03.2014, 15:37
Maren Volden in NYC
silje: Tusen takk, så hyggelig! Bruker Samsung nx2000, fantastisk kamera :-)
22.03.2014, 17:56 URL: http://marenvo.blogg.no/
Kristin
Åå, så herlig det ser ut! :D

Som jeg kommenterte i svar på din kommentar i mitt innlegg, har jeg så lyst til å jogge i Central Park en gang - ser så idyllisk og spennende ut! :D

Ser jeg må lese flere innlegg fra bloggen din senere - masse fine bilder og god tekst! :)
24.03.2014, 00:15 URL: http://kristinsaloevera.blogg.no
Maren Volden in NYC
Kristin: Ja, joggetur i Central Park er helt fantastisk! Det er like idyllisk som det ser ut, om ikke mer. Masse fine turstier blant høye trær og masse ekorn :) Tusen takk, så koselig!
24.03.2014, 00:19 URL: http://marenvo.blogg.no/


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn