Hei! 

I går var vi på FINALE, et utested i SoHo. Jeg søkte opp adressen på google maps i går før vi skulle dra, og vi droppet taxiplanene da vi så at det tok tre minutter å gå dit. Haha, hvorfor har vi ikke vært her før? Det var selveste YGs album release party, og det tok aav! Dere kjenner kanskje ikke igjen navnet, men YG er altså rapperen som har sangen My Nigga. 

FINALE var ganske lite i forhold til noen av de andre klubbene vi har vært på, men det hadde egentlig ingenting å si. Musikken var utrolig bra! 

YG rappet selvfølgelig My Nigga flere ganger, og også noen andre sanger jeg har hørt før. 

Tuesday Baby Tuesday! Morsom kveld med gode venner og masse dansing! Jeg måtte ha et nytt antrekk til i går, så jeg og Ragnhild gikk og shoppet litt før vi dro ut. Jeg blir så fort lei av klærne jeg bruker ute.. Kan vise dere i morgen om dere vil? 

Nå skal jeg kose meg med en smoothie før jeg skal ut en tur i frisk luft. Tenkte å ta en joggetur litt rundt omkring, må prøve å bli litt sprekere nå som sommeren nærmer seg! :-)


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn