Hei dere!

I går dro jeg og Ragnhild til Times Square (faktisk!) for litt late night shopping. Butikkene på Times Square er åpne veldig lenge, og om sommeren tror jeg noen av de største har døgnåpent til og med. Vi var innom litt flere butikker, men hovedsaklig Forever 21. Skal du noen gang til USA, dropp H&M og dra til Forever 21. Det er som en helt ny verden. Klærne de har der er kjempebillige, og de har et enormt utvalg! Uansett hvilken stil man har kan man finne noe her. I tillegg til vanlige klær har de masse fint treningstøy og en hel etasje av smykker. Dra til butikken på Times Square, det er den aller største med fire hele etasjer :-)

Skal vise dere treningsklærne jeg fant meg i går så fort Ragnhild kommer hjem. Folk som bor rundt her tror sikkert jeg elsker å ta bilder av meg selv, haha! På vei til Forever 21 så jeg plutselig noe fargerikt og fresht i et butikkvindu. Et kvarter senere var jeg et skopar og et glis rikere.

Skechers joggesko med memory foam! Sålen inni er helt fantastisk, kjennes ut som en tempurpute. De er superlette og veldig gode å ha på. Det er så viktig at det ikke stikker ut sømmer og kanter inne i joggeskoene, da får jeg gnagsår med en gang.. Jeg trenger ikke å bekymre meg for det med disse i hvertfall :-) 

Wiii, de er så fine! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg blir mye mer motivert til å trene når jeg har fint treningsutstyr! Disse godbitene skal få sin første løpetur i kveld :-) Var de fine?

 

 

!!! Husk spørsmålsrunden (HER: marenvo.blogg.no/1395520749_questions.html) Tenker å avslutte den til helga, så nå er tiden for å spørre :-)


 


  

Hanne Elizabeth
Så digge farger :D
27.03.2014, 22:15 URL: http://www.hanneelizabeth.blogg.no
Celine
Finee :D
27.03.2014, 22:53 URL: http://ceel.blogg.no
Kristin
Tøffe joggesko! :D
28.03.2014, 11:09 URL: http://kristinsaloevera.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn