Heisann!

I går kveld dro vi til Moods Of Norway-butikken her i New York, som faktisk ligger i SoHo, fem minutter fra leiligheten :-) 
Det var konsert med Aksel Kolstad, en norsk artist som spiller klassisk musikk med en twist, om jeg kan si det sånn. Han blandet Peer Gynt med Mozart, Jay-Z og norske kjenningslyder som "kom kjyyyra". Skikkelig kult, og veldig annerledes, for en gangs skyld!

Vi drakk masse champagne og spise norske pølser med lompe og ketchup. Jeg fant ut at det er skikkelig vanskelig å spise pølse med en hånd, stående, haha.

De fleste som var der var faktisk norske, godt å menge seg litt med nordmenn utenfor skolen også! Det var sikkert godt over 200 mennesker der.
Aksel var en utrolig hyggelig fyr! Ble veldig imponert over musikken, jeg er glad i klassisk musikk, og likte veldig godt den blandingen med ulike stilarter - skikkelig kult! 
Nye skooo - superfornøyd! Det var så varmt ute i går at jeg ikke frøs på tærne en eneste gang. Det betyr at sommeren er på vei, finally.Vi møtte mange trivelige nordmenn, og ble med videre ut etterpå for å ta noen drinker. TV2 og P4 var noen av mediene som dekket arrangementet i går, kanskje det kommer noe på tv i nærmeste fremtid? Stefan Dahlquist var der også. Han er en av de tre gründerne som startet Moods Of Norway. Jeg ser sånn opp til slike gründere som starter helt fra bunnen av og som får en så stor suksess! Morsom kveld med mange hyggelige nordmenn :-) 

Dagen i dag skal tilbringes med mine herlige roomies. Vi skal kanskje en tur på kino i kveld, vi får se! Ha en fin helg alle sammen!


  Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Hei! - Jeg heter Maren, og er ei 19 år gammel jente som for tiden lever drømmen i New York City! Her kan du lese om hverdagen min i byen som aldri sover ♥ wihu

Kontakt: marenvolden@hotmail.com

+ Legg meg til som venn